Modulaire vloerbedekking

Interface is wereldleider op het gebied van modulaire vloerbedekking en levert een geïntegreerde collectie van tapijttegels en veerkrachtige vloerbedekking, die bestaat uit luxe vinyltegels (LVT) en nora® rubber vloerbedekking.

Het begon in 1973, toen onze oprichter Ray Anderson een tapijttegel in Europa zag en zich inbeeldde hoe deze gebruikt kon worden in moderne kantoren. Hij introduceerde het concept in de Verenigde Staten en zette een commerciële vloerbedekkingsrevolutie in gang die de hele wereld zou omvatten.

Ontwerp anders

We kijken anders naar de wereld. Vloerbedekking is voor ons meer dan iets waar je op loopt. Het is een kans om de grenzen van design te verleggen.

Onze producten worden met een doel ontworpen. We halen creatieve invloeden uit de wereld om ons heen en laten ons door alles inspireren, van de herstellende kenmerken van biophilic design tot technicolor schakelsystemen, waardoor onze vloerbedekking er niet alleen goed uitziet, maar ook goed is voor de planeet.

We zijn vernieuwers

Als het gaat om de ingrediënten die we in onze vloerbedekking verwerken, vragen we ons altijd af: “Wat als? Hoe kunnen we dit verbeteren?” Bij Interface investeren we voortdurend in de nieuwste machines en materiaalwetenschappen, om onze wereldwijde klanten beter van dienst te zijn.

We staan erom bekend dat we grenzen verleggen, en om onze innovaties op het gebied van biomimicry en recycling. We voeren deze ambities nog verder door en ontwikkelen producten die Niet alleen CO2-neutraal maar ook CO2-negatief zijn.

Ons laatste nieuws

Pagina's

Wij gingen u voor

Lees hier het laatste Interface nieuws!