lifestyle-interior

Lifestyle-interior is het private label van Headlam. Headlam is een groothandel in vloeren en raamdecoratie. Lifestyle-interior is de naam die staat voor passie, inspiratie en creativiteit. Op elk gebied van interieur en levenstijl. Onze collectie bestaat uit vloeren, gordijnen en binnenzonwering. Elke woontrend pikken wij op en voeren wij door in onze collectie. De laatste trendkleuren of hippe prints gaan aan ons niet voorbij.

De lifestyle-interior collectie bestaat uit stijlvolle en sfeervolle gordijnstoffen, binnenzonwering en comfortabele vloeren. Onze producten zijn van goede kwaliteit en onderling goed te combineren. Voor elke woonstijl hebben wij een passend product. Een mooie visgraat PVC vloer in een modern interieur, of een stoer overgordijn in een industrieel interieur. Eenvoudig combineren is wat wij met onze collectie mogelijk maken.  

Gordijnen

Kleur bepaalt voor een groot deel de sfeer. Bij het samenstellen van onze lifestyle-interior collectie is kleur naast materiaal een belangrijke factor. Een vloer wordt gekozen voor een langere periode. Er wordt vaak voor basic tinten gekozen. Toch hoeft het kiezen voor een basic tint niet meteen beige, wit of grijs te zijn. Binnen deze kleuren zoeken wij naar basic met een twist en volgen de laatste trends. Denk hierbij aan een pasteltint of een mooie parelmoer tint. 

Vloeren

De juiste vloer voor de juiste ruimte. Onze lifestyle-interior collectie bestaat uit verschillende soorten vloeren. PVC, vinyl en laminaat zijn momenteel de bekendste type vloeren. Al deze type vloeren leveren wij met 10 jaar garantie. Waar moet je op letten bij het kiezen van de vloer? Er zijn diverse factoren waar rekening mee gehouden moet worden. Denk bijvoorbeeld aan de ruimte waar de vloer komt, of hoe de vloer wordt gebruikt. 

Binnenzonwering

Onze lifestyle-interior binnenzonwering collectie bestaat uit een mooie collectie strakke raambekleding. Niet meer weg te denken uit ons assortiment. Binnen deze collectie zijn er oneindig veel mogelijkheden en afwerkingen. Laat een van onze dealers je helpen voor een mooi en gepersonaliseerd eindproduct. Voor elk raam en deur hebben wij mogelijkheden om zo tot de perfecte oplossing te komen.

Ons laatste nieuws

Pagina's

Wij gingen u voor