Mart Visser

Als opvolging van het succes van de vloerkleden collectie Mart Visser Carpets werd in september 2018 de interieurstoffen collectie “Designs to Decorate” gelanceerd. In samenwerking met couturier Mart Visser is deze lijn luxueuze interieurstoffen ontwikkeld en inmiddels uitgegroeid tot een serie van 48 stijlvolle items. Allen met een uitgesproken Mart Visser stijl. Inspiratie voor deze items haalde hij onder andere uit zijn Art Work, maar ook het gebruik van specifieke structuren en materialen uit zijn couture lijn waren een bron van inspiratie. Als vervolg op het succes van “Designs To Decorate” is nu de collectie “Finest FR Fabrics” gelanceerd.

Mart Visser Vertelt.

Mart Visser: “De mix & match trend in de mode heb ik toegepast bij de samenstelling van de interieurstoffen collectie. De stofsoorten en materialen zijn op elkaar afgestemd, met veel variatie in structuren. Het uitgebalanceerd kleurenpalet laat naturel- en aardetinten zien, vervagende banen in ton-sur-ton gradaties voor de subtiele transparant items en grove uni’s. Dat de gehele collectie ‘groen’ geproduceerd is volgens hoogstaande normen en waarden, maakt mij heel trots.”

Exclusieve interieurstoffen en duurzaam geproduceerd.

Beide unieke en veelzijdige interieurstoffen collecties staan voor klasse, souplesse en hoogwaardige materialen. De stoffen zijn duurzaam geproduceerd, met respect voor het milieu. Dit richt zich op het gehele textielproductieproces en zorgt ervoor dat het gehele productieproces veilig is voor zowel het milieu als voor de mensen die met het product in aanraking komen. 

Luxueus met een gevoel van veiligheid.

Ken je dat heerlijke gevoel wanneer je een mooi hotel binnenloopt waar je direct geïnspireerd wordt door rijke materialen en smaakvolle decoratie? Deze nieuwe collectie Mart Visser “Finest FR Fabrics” past perfect in dat beeld. Ook thuis willen wij verwend worden met stijlvolle materialen om ons heen die ook veilig zijn. De lancering van de Finest FR Fabrics collectie bestaat uit 10 prachtige items. Mooie luxe stoffen van verfijnde materialen met een brandvertragende functie volgens de Europese Classe 1 norm. Ook met deze items zijn perfecte combinaties te creëren, de overgordijnen matchen perfect bij de transparanten die zowel in uni’s maar ook met luxe foil prints verkrijgbaar zijn. Alle items zijn uitstekend toepasbaar voor zowel projectmatig gebruik, maar door de toegankelijk prijsstelling ook voor residentieel gebruik. Gevoel van verrijking, beleving en veiligheid, daar gaat het om!