Natural Life, The Summit in Floors!

Met als slogan ‘The Summit in Floors’ lanceren wij een collectie next level PVC click vloeren. Een collectie waarbij gestreefd is naar het hoogst haalbare, niet alleen in kwaliteit maar ook in uitstraling.
 
De collectie Natural Life PVC vloeren onderscheid zich door vele punten waaronder; Ftalaat vrij, ultra sterk, geproduceerd in Europa, geschikt voor vloerverwarming + vloerkoeling, waterbestendig en voorzien van HDF laag en kurken onderlaag, dus ook over een bestaande vloer heen te leggen. Daarnaast heeft deze vloer een ultra matte uitstraling en daarmee een natuurlijke look die niet van echt hout en natuursteen is te onderscheiden. Dat is toch wat iedereen wil!
 

Een ware toevoeging!

Het aanbod in PVC vloeren in de huidige markt is breed, maar door met name de USP’s van deze Natural Life PVC collectie als; waterbestendig, Europees geproduceerd en de kurken onderlaag, is deze collectie een ware toevoeging. Met het gevarieerde aanbod in plankmaten en de overzichtelijke selectie in top kleuren die wij met deze collectie bieden geloven wij dat wij niet alleen op technisch vlak maar ook door de look van de vloer een onderscheidende collectie neerzetten.

1

PU TOPLAAG

2

LVT

4

KURK ONDERLAAG

3

HDF

De Natural Life collectie

De collectie zelf is opgebouwd uit 16 verschillende hout- en natuursteen dessins, waarbij een viertal dessins in zowel plank, als visgraat te verkrijgen zijn en 8 dessins in de extra lange plankmaat van 181,5cm. De 4 natuursteen dessins maken deze collectie compleet. Door het gepatenteerde kliksysteem is een vloer eenvoudig en snel te leggen. De veerkrachtige kurklaag zorgt voor een vermindering van contactgeluid tot 16dB en tevens zorgt de opbouw van de plank er voor dat het maatvast is in lengte en breedte en niet beïnvloedbaar door warmte van zonlicht.

Europees geproduceerd & meer

Naast alle pluspunten op technisch vlak en uitstraling heeft Natural Life ook een ecologisch pluspunt. De basis van de PVC vloeren van Natural Life ligt in Zwitserland waar het hele product wordt geproduceerd door uitsluitend op zonenergie aangedreven machines. Het volledige pand is voorzien van zonnepanelen, de overproductie aan stroom wordt afgedragen aan de inwoners van het nabijgelegen dorp. De herkomst van de producten van onze Natural Life collectie ligt in Europa, voor ons was dat een bewuste keuze. Wij willen met het goederenvervoer van onze Natural Life producten de milieu-impact terugbrengen tot een zo klein mogelijke noemer.