Quick-Step

Dankzij de combinatie van doorlopend onderzoek en innovatie en een sterke focus op kwaliteit is Quick-Step uitgegroeid tot een van de toonaangevende producenten in de vloerenbranche. Het merk biedt een breed aanbod aan eenvoudig te installeren, onderhoudsvriendelijke designvloeren voor elke situatie. Tegenwoordig is Quick-Step wereldwijd gekend voor houten, laminaat– en luxe vinylvloeren. Een echte leider op het gebied van design, innovatie en kwaliteit.

De voordelen van Quick-Step Livyn zijn:

– Dankzij onze unieke Stain Guard-technologie maken vlekken op Livyn-vloeren geen schijn van kans. De volledig gesloten toplaag zorgt voor een complete bescherming tegen vlekken en vuil,waardoor de vloer eenvoudig kan worden schoongemaakt. Zelfs de lastigste vlekken (zoals verf, nagellak en zelfs markeerstift) kunnen zo worden weggeveegd!

– Daarnaast blijven de vloeren er als nieuw uitzien dankzij de verbeterde bescherming tegen krassen. Je kunt dus langer van je vloer genieten zonder je over ook maar iets zorgen te hoeven maken!

– Het gloednieuwe Uniclic® Multifit for Livyn kliksysteem werd speciaal ontworpen voor vinylvloeren. Het systeem is snel, eenvoudig en beter dan ooit! De nieuwe drop-down technologie maakt de vloeren nog steviger dankzij de verticale en horizontale klikvergrendeling.

Bij Quick-Step bieden we niet alleen een vloer aan, maar een complete oplossing.
Van plintenen trapoplossingentot ondervloeren, afwerkingsprofielenen onderhoudsproducten: het productaanbod van Quick-Step verzekert altijd een perfect resultaat.

Quick-Step Livyn luxe vinylvloeren 

Quick-Step heeft een nieuwe assortiment Livyn vinylvloeren die erg moeilijk van echt hout en natuursteen te onderscheiden is. De twee nieuwe collecties, Balance en Ambient, zijn gebaseerd op de huidige trends, gaande van lichte tot donkere tinten. Het  biedt de look en feel van echt houtof steen, maar met de praktische voordelen van een vinylvloer: warm, waterdicht, slijtvast en geluiddempend.  

Ons laatste nieuws

Pagina's

Wij gingen u voor

Quick-Step viert jubileum '25 years of cycling'

Dit jaar is Quick-Step 25 jaar actief als sponsor van het professioneel wielerteam dat vele kampioenen heeft voortgebracht. Dit jubileum laten zij niet ongemerkt voorbijgaan en vieren ze met jou als Quick-Step dealer! Headlam viert dit met Quick-Step mee, daarom maken wij jullie graag attent op de feestelijke acties die zij dit hele jaar gepland hebben.

De interactieve landingspagina

Speciaal voor de ‘25 years of cycling campagne’ lanceert Quick-Step een interactieve landingspagina. Hierop staan vele inspiraties en word je op de hoogte gehouden van de acties tijdens dit jubileumjaar.

Je vindt er onder andere een overzicht van de belangrijkste updates en een kalender met onze geplande dealeractiviteiten.

Ga naar www.quick-step.nl/25jaar en ontdek de speciale landingspagina voor dealers!

Korting op Capture!

De ‘25 years of cycling’ campagne start met een mooie kortingsactie op de toplaminaatcollectie Capture.
 
Exclusief in de maanden februari en maart is de consumenten adviesverkoopprijs verlaagd van €43,95/m² naar €39,95/m².
Headlam berekent jou in de actieperiode een aangepaste inkoopprijs zodat jij je marge behoudt.

WIN een VIP-Experience bij de Amstel Gold Race!

Als slotstuk op de kortingsactie van februari en maart geeft Quick-Step nog een mooie prijs weg. Er zijn namelijk twee plaatsen beschikbaar in de exclusieve VIP-shuttle tijdens de Amstel Gold Race. Deze VIP-Experience stellen zij beschikbaar aan de dealer die tijdens de actieperiode de grootste omzetstijging op Quick-Step Capture weet te realiseren. Een extra motivatie voor jullie om aan de actie deel te nemen!