Quick-Step

Dankzij de combinatie van doorlopend onderzoek en innovatie en een sterke focus op kwaliteit is Quick-Step uitgegroeid tot een van de toonaangevende producenten in de vloerenbranche. Het merk biedt een breed aanbod aan eenvoudig te installeren, onderhoudsvriendelijke designvloeren voor elke situatie. Tegenwoordig is Quick-Step wereldwijd gekend voor houten, laminaat– en luxe vinylvloeren. Een echte leider op het gebied van design, innovatie en kwaliteit.

De voordelen van Quick-Step Livyn zijn:

– Dankzij onze unieke Stain Guard-technologie maken vlekken op Livyn-vloeren geen schijn van kans. De volledig gesloten toplaag zorgt voor een complete bescherming tegen vlekken en vuil,waardoor de vloer eenvoudig kan worden schoongemaakt. Zelfs de lastigste vlekken (zoals verf, nagellak en zelfs markeerstift) kunnen zo worden weggeveegd!

– Daarnaast blijven de vloeren er als nieuw uitzien dankzij de verbeterde bescherming tegen krassen. Je kunt dus langer van je vloer genieten zonder je over ook maar iets zorgen te hoeven maken!

– Het gloednieuwe Uniclic® Multifit for Livyn kliksysteem werd speciaal ontworpen voor vinylvloeren. Het systeem is snel, eenvoudig en beter dan ooit! De nieuwe drop-down technologie maakt de vloeren nog steviger dankzij de verticale en horizontale klikvergrendeling.

Bij Quick-Step bieden we niet alleen een vloer aan, maar een complete oplossing.
Van plintenen trapoplossingentot ondervloeren, afwerkingsprofielenen onderhoudsproducten: het productaanbod van Quick-Step verzekert altijd een perfect resultaat.

Quick-Step Livyn luxe vinylvloeren 

Quick-Step heeft een nieuwe assortiment Livyn vinylvloeren die erg moeilijk van echt hout en natuursteen te onderscheiden is. De twee nieuwe collecties, Balance en Ambient, zijn gebaseerd op de huidige trends, gaande van lichte tot donkere tinten. Het  biedt de look en feel van echt houtof steen, maar met de praktische voordelen van een vinylvloer: warm, waterdicht, slijtvast en geluiddempend.  

Ons laatste nieuws

De trap als eyecatcher!

Bij ieder interieurprogramma op televisie wordt tegenwoordig de hal bijna standaard meegenomen in het ‘restyle’ traject, hierbij hoort dan uiteraard de trap. Eén van de

Lees meer »

Pagina's

Wij gingen u voor