JUMPAX® FAMILY: EEN ONDERVLOER VOOR ELKE SITUATIE

Unifloor biedt de Jumpax® Family. Deze bestaat uit diverse varianten. Het is een uniek, egaliserend en contactgeluid reducerend ondervloersysteem. Jumpax® Family, een snel en droog vloervoorbereidingssysteem voor diversen soorten elastische vloerbedekking.

Het Jumpax® ondervloersysteem bestaat uit een onder- en bovenplaat voorzien van interactieve lijm waardoor de platen met elkaar verbonden worden. Snel en eenvoudig te verwerken op nagenoeg iedere vloerconstructie. Geen droogtijd, dus geen wachttijd!

De Jumpax® Family staat garant voor een hoogwaardige, betrouwbare oplossing voor elke situatie. Voor elke combinatie van ondergrond en topvloer is er een geschikte geluidwerende, isolerende en/of egaliserende Jumpax® ondervloer.

De Jumpax® familie bestaat uit
vier varianten waarbij er ook nog verschillende combinaties gemaakt kunnen worden. We zetten ze voor u op een rij:

Jumpax® Classic

Deze ondervloer is opgebouwd uit twee lagen MDF die beide zijn voorzien van een interactieve lijm. Aan de onderplaat is een egaliserend en contactgeluid reducerende laag bevestigd. Jumpax® Classic egaliseert de ondergrond tot 3 mm en behaalt in combinatie met linoleum, PVC, verend vinyl en project vinyl een contactgeluidreductie van 10 dB ΔL lin. Bovendien is deze ondervloer ook nog eens NSG gecertificeerd met o.a. linoleum, PVC en verend vinyl waardoor deze voldoet aan de Nederlandse VVE voorschriften voor vaste dekvloeren.

Jumpax® Basic

Jumpax® Basic is afgeleid van de Jumpax® Classic en bestaat uit twee lagen MDF beide voorzien van interactieve lijm, echter dan zonder egaliserende laag. Met Jumpax® Basic ontstaat er een mooie vlakke ondergrond voor o.a. PVC en linoleum. Dankzij de zeer lage warmteweerstand is deze ondervloer zeer geschikt voor vloerverwarming. Jumpax® Basic kan voor elektrische vloerverwarming worden gecombineerd met een isolerende ondervloer: Heat-Blok® en voor traditionele vloerverwarming met het warmte doorlatende, geluidsisolerende HeatFoil®. Beide combinaties behalen een contactgeluidreductie van 10 dB ΔL lin in combinatie met linoleum of PVC.

Jumpax® HD

Deze ondervloer bestaat uit twee lagen MDF van 4 mm dikte met interactieve lijm. De onderplaat is dan voorzien van een stevige en zeer stabiele onderlaag van 2 mm PE-schuim die het contactgeluid isoleert en egaliseert tot oneffenheden van 2mm. Jumpax® HD (Heavy Duty) kan worden toegepast in situaties waar de vloerbelasting groter is zoals sportscholen, winkel en kantoor panden. Deze ondervloer behaalt in combinatie met linoleum en PVC een contactgeluidreductie van 10 dB ΔL lin en is ook NSG gecertificeerd.

Jumpax® Nature

Speciaal voor houten draagvloeren bestaat er ook een variant met 2 x 4 mm MDF en een stabiliserende onderlaag van softboard. Deze ondervloer heeft grote egaliserende eigenschappen en is gemaakt van natuurlijke materialen, vandaar de naam Nature. Jumpax® Nature is zeer geschikt voor renovatieprojecten waarbij een houten draagvloer is toegepast. Met deze ondervloer wordt iedere vloer mooi vlak en geschikt voor vrijwel alle elastische vloerbedekkingen. In combinatie met andere onderlagen worden ook hoge contactgeluidreductiewaarde bereikt.

Ons laatste nieuws

Pagina's

Wij gingen u voor

Lees hier het laatste Unifloor nieuws!