Met oog voor detail! De nieuwste uitbreiding Mart Visser interieurstoffen.

Mart Visser heeft zijn interieurstoffen collectie ‘Designs to Decorate’ uitgebreid met 7 nieuwe items welke geïnspireerd zijn op zijn nieuwste prêt-à-porter collectie. Met oog voor detail en diversiteit in materialen hoopt hij jullie ook deze keer weer te verrassen! 

Hieronder vertellen wij je meer over 3 van de 7 kwaliteiten. Ben je benieuwd naar alle kwaliteiten? Klik dan op onderstaande button. 

Receive

Het item Receive is een transparante interieurstof met een fijn-mazige wollook! Het heeft subtiele details met een prachtige brei- structuur. Het is een item met een warme, zachte en natuurlijke look en niet alleen toepasbaar in een interieur met een natuurlijke uitstraling… Een ware essential!

Golden Globe

Interieurstof Golden Globe is zowel chique als casual in een interieur toepasbaar. Zoals ook deze prachtige Mart Visser jurk veelzijdig te dragen is, met gympje of hak eronder, geeft dit item Golden Globe een interieur de uitstraling die jij zoekt. Van Hotel Chique tot Japandi!

Confidence

Dit is één van de geliefde items van Mart Visser. Het is een prachtig licht overgordijn met robuust geborduurde details. De krachtige strepen maken dit gordijn helemaal van nu! Met zijn prêt-à-porter collectie plaatst hij de vrouw op een voetstuk. Met de Designs to Decorate collectie geef jij het interieur een uniek gezicht! 

Mart Visser ambassador worden?

Nog geen Mart Visser Ambassador, Carpets dealer of gordijndealer? Vraag naar de diverse mogelijkheden bij jouw vertegenwoordiger of klik hier en stuur ons een bericht

Deel :

Twitter
WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Altijd up to date van ons laatste nieuws? Schrijf je dan hier in. 

Meer nieuws

Headlam lanceert trendkleur voor 2024!

‘Forest Glow’ voor een stijlvol interieur Terwijl Histor, Flexa en andere toonaangevende merken hun trendkleuren voor 2024 bekend maakten, waren wij druk bezig met het

Nieuw Shepherd Collection!

Wat een geweldige nieuwe collectie vloerkleden hebben we! De Shepherd Collection is werkelijk prachtig en biedt een scala aan verschillende structuren en materialen om uit