Multisol presenteert nieuwe collectie jaloezieën!

Multisol brengt een nieuwe trendy collectie horizontale jaloezieën uit! Keuze uit 150 verschillende lamelkleuren. De collectie wordt gepresenteerd in een compact boek en een losse koffer met handwaaiers. 

Nieuw: Schuifknop bediening

Multisol biedt nu een schuifknop bediening aan. Deze zijn voor ingespannen modellen zoals de TruFit en het MagneetFrame. De schuifknop bediening geeft een elegante uitstraling en is eenvoudig te bedienen aan de onderzijde van de jaloezie. Een ideale oplossing voor hoge raampartijen.

Multisol DESIGN XL

Nieuw bij Multisol is de Design XL bovenbak. In deze bovenbak zit de gekozen lamelkleur verwerkt. Zo creëer je eenheid in het interieur, want hiermee komt de bovenbak altijd 100% overeen met de lamellen.

Deze design XL bovenbak is beschikbaar voor 50 en 70 mm.

Ladderband 10 mm

Nieuw bij Multisol is de 10 mm ladderband. De 10 mm ladderband is mooi verfijnd en zorgt voor een moderne afwerking.

50 mm Megaview

Door een speciale manier van tuimelen zorgt de mogelijkheid MegaView® voor een grotere opening tussen de lamellen. Een perfecte oplossing om met licht te spelen in het interieur!

Doordat de lamellen bij het tuimelen naar elkaar toe bewegen ontstaat er in open stand een dubbel zo grote opening.

Deze mogelijkheid is nu beschikbaar voor aluminium jaloezieën met een 25mm of 50mm lamel. 

Via onderstaande button kun je de Megaview in werking zien op YouTube.

Deel :

Twitter
WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Altijd up to date van ons laatste nieuws? Schrijf je dan hier in. 

Meer nieuws

Onze duurzame gordijncollectie is uitgebreid!

Wij hebben weer een aantal nieuwe duurzame gordijnen mogen toevoegen aan onze Eco Friendly Fabrics collectie. De gordijnstoffen uit onze Eco Friendly Fabrics collectie zijn gemaakt van duurzame basismaterialen.

De trap als eyecatcher!

Bij ieder interieurprogramma op televisie wordt tegenwoordig de hal bijna standaard meegenomen in het ‘restyle’ traject, hierbij hoort dan uiteraard de trap. Eén van de

brandvertragende stoffen

Denk na over veiligheid in huis!

Vanaf 1 juli 2022 is het verplicht om in alle woningen in Nederland rookmelders op te hangen. Niet alleen de rookmelders in huis bieden een