NEW! Happy days, sunny lifestyle!

Met trots presenteren wij onze nieuwe lijn lifestyle-interior binnenzonwering. Een hoogstaande zeer complete collectie van 6 productgroepen op unieke wijze gepresenteerd. Deze lijn bestaat uit 8 mooie boeken geheel afgestemd op de trends van nu, een presentatiewijze in sfeer vertaald en uitnodigend voor de consument.

What you see is what you get! Sfeer! Niet alleen de presentatievorm van onze lijn binnenzonwering is nieuw en ademt sfeer, de hele productserie is nieuw! Als basis zijn de woorden sfeer en trendy allesomvattend voor deze collectie. Aandacht voor detail bij zowel uitstraling als presentatie, passend bij de interieurtrends van deze tijd. Bijvoorbeeld het lederen labeltje als keuze, in plaats van een handvat aan de buitenzijde van de map, een subtiel element en tevens functioneel.

Zo is deze hele collectie samengesteld, compact gepresenteerd, compleet, met oog voor detail en aandacht voor functionaliteit. Tevens handzaam en daardoor makkelijk mee te nemen, dus ook voor advies aan huis.

Plissé & Duplé

Plissé’s en Duplé’s, een prachtig programma met veel trendy kleuren. In de basis worden de Plissé’s en Duplé’s uitgevoerd in 5 prachtige systeem kleuren, waaronder trendy mat zwart en een chique brons kleur.

De populaire top down- bottom up uitvoering is naast koord bediening nu ook met ketting bediening mogelijk en gemotoriseerd! 

Aluminium jaloezieën

Er wordt een compleet programma met keuze in motorische mogelijkheden geboden van Brel® en Somfy®, het bekende Domotica.

Op technisch vlak zijn bij het samenstellen van de collectie onder andere drie factoren belangrijk geweest; functionaliteit, kwaliteit en innovatie. Onze collectie  aluminium jaloezieën onderscheidt zich door de duidelijke presentatie op lamelbreedte.

Als highlights :
 Ook in een extra trendy matte uitvoering, specifiek uitgelicht binnen de collectie.
• Uitvoeringen mogelijk met een lite-rise bediening en megaview.
• Ons easy fit systeem is een strak montuur waarin o.a. een aluminium jaloezie, maar ook Plissé of Duplé geplaatst kan worden. Ideaal op bijvoorbeeld kiep kantel ramen, geheel afsluitend en strak op het raam gemonteerd door magneetstrips.
Boren is niet nodig! 

Houten jaloezieën

Naast de Plissé gordijnen zijn de houten jaloezieën nog steeds één van de meest populaire producten binnen de productgroep binnenzonwering. 
Bij deze nieuwe collectie horen de nieuwste trends!
• Smalle houten lamellen van 35mm breed in de populaire bamboe uitvoering. Daardoor beter toepasbaar bij ramen met hendels die uitsteken. 

• Ladderbanden nu ook in smalle breedte van 10mm voor een verfijnde chique look.

• Tevens een 50mm lamel die wel tot 360cm breed kan!

Rolgordijnen

Bewuste keuze voor kwaliteit in ons programma rolgordijnen. Prachtige duurzaam geproduceerde doeken met het Oekotex®  label.

Van basicx naar luxe design uitvoeringen. Exclusieve linnenlook screendoeken en een unieke easy link systeem, waardoor je met een minimale kier meerdere rolgordijnen kan koppelen en bedienen tot grote breedtes of hoek opstellingen.

Binnen het rolgordijnprogramma worden mogelijkheden tot 400cm breed geboden, bij deze grote rolgordijnen zorgt een ingebouwd easylift-veer voor een soepele en lichte bediening. Alle doeken zijn overzichtelijk ingedeeld op transparantie graad.

Wood Weave Blinds

Binnen de collectie wordt nog een extra lijn toegevoegd in de 2e helft van 2022. De collectie lifestyle-interior binnenzonwering zal dan bestaan uit 8 boeken.
Als toevoeging op de populaire productgroep houten jaloezieën wordt een exclusieve lijn houten blinds en rollo’s gepresenteerd. Zo wordt het gevoel van natuurlijke materialen binnen in huis nog verder uitgebreid.

Happy Days, Sunny Lifestyle!

Het uitgangspunt was om een nieuwe lijn binnenzonwering te ontwikkelen die er uitnodigend uit zou zien. Waar je als consument direct positief geïnspireerd wordt door sfeer, mooie kleuren en met toepassingsmogelijkheden die strakke raambekleding in zich heeft.

Daarbij een collectie die uitnodigend is voor jou als verkoper. Ben jij een vertaler van sfeer met duidelijkheid, dan is deze collectie echt iets wat daaraan zal bijdragen. De prijstechnische opbouw is ook sterk en veelzijdig. Van basic mooi, naar chique en verfijnd in de afwerkingsmogelijkheden. Daardoor zeker geschikt voor een upgrade naar het hogere segment. 

Met de slogan ‘Happy days, Sunny lifestyle’ hopen wij u een positieve sfeervolle ervaring mee te geven en een zonnige verkoop! 

Deel :

Twitter
WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Altijd up to date van ons laatste nieuws? Schrijf je dan hier in. 

Meer nieuws