Nieuw Easy Pull & Motion Blinds

Wij zijn heel blij dat wij kunnen melden dat er twee nieuwe systemen zijn voor onze Duplé binnenzonwering collectie. Namelijk Motion Blinds & Easy Pull. Beide ook mogelijk in een Top-down/Bottom-up systeem.

Easy Pull

Geen slingerende koorden meer, maar een eenvoudig en veilig systeem. Het Easy Pull bedieningssysteem bestaat uit twee intrekbare én kindveilige bedieningskoorden. 

Beweeg de onderkant of – in combinatie met ons geavanceerde Top-down/Bottom-up systeem – de bovenkant van je gordijn naar boven of beneden via een pompende beweging aan het desbetreffende bedieningskoord.

Motion Blinds

Met Motion Blinds bedien je je gemotoriseerde Duplé gordijn op een innovatieve nieuwe manier.

Via de bluetooth verbinding van je smartphone beweeg je in enkele klikken je Duplé gordijn naar boven of beneden. 

Motion Blinds heeft een simpele installatie. Scan de QR-code die verborgen zit in het activatiekoord en je wordt onmiddellijk doorverbonden met de app.

Ook kun je je Duplé gordijn bedienen door een zachte trek aan het activatiekoord. Op deze manier kan iedereen zonder toegang tot de app of afstandsbediening je Duplé gordijn eenvoudig naar boven of beneden bedienen. 

Makkelijke installatie

Ultrasnelle installatie en bediening

Bluetooth technologie biedt uitzonderlijk gebruiksgemak en 100% privacy. Gebruikers downloaden de Motion Blinds Bluetooth app, scannen via de smartphone camera een setup code, en programmeren de motor in slechts enkele stappen.

Via de app kan de motor worden bediend binnen Bluetooth bereik (circa 10 meter) en geautomatiseerd met timers, die de motor laat bewegen op de automatische piloot. Dit werkt zonder bridge, registratie of cloud afhankelijkheid. Timers worden lokaal in de motor opgeslagen, wat betekent dat gegevens die in huis worden uitgewisseld, in huis blijven.

Smart home integratie met Google, Alexa, SmartThings en andere systemen is mogelijk na installatie van de MotionBlinds Wi-Fi bridge en app (optioneel), die tevens smartphone bediening van overal ter wereld mogelijk maken.

Oplaadbaar met USB

De battery pack bij de EasyMotion zit geïntegreerd in het profiel. Je laadt de batterij op met een USB-C kabel.

Bij type 900 zit de motor links of rechts in het bovenprofiel.

Voor TDBU type 910 zjn er 2 motoren nodig. De motoren zitten links en rechts. 

Deel :

Twitter
WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Altijd up to date van ons laatste nieuws? Schrijf je dan hier in. 

Meer nieuws

gordijn print

Headlam lanceert grote nieuwe gordijncollectie!

Niet één, maar twee nieuwe collecties lanceren wij. Onze huislijn lifestyle-interior gordijncollectie wordt aangevuld met 7 nieuwe items. En onze duurzame collectie Eco Friendly Fabrics

Headlam Adventure Tour was geslaagd!

Nieuwe producten, lekker eten, zonnetje en heel veel blije gezichten. De perfecte cocktail voor een geslaagde dag.  Gisteren was het zover, de start van onze

Nieuwe trendy kleuren laminaat

Laminaat Lungo is vernieuwd! Vitality Lungo maakt plaats voor Laminaat Lungo. Maar liefst 8 nieuwe kleuren! Je kunt echt spreken van vernieuwde trendy kleuren. Laminaat