Nieuw Easy Pull & Motion Blinds

Wij zijn heel blij dat wij kunnen melden dat er twee nieuwe systemen zijn voor onze Duplé binnenzonwering collectie. Namelijk Motion Blinds & Easy Pull. Beide ook mogelijk in een Top-down/Bottom-up systeem.

Easy Pull

Geen slingerende koorden meer, maar een eenvoudig en veilig systeem. Het Easy Pull bedieningssysteem bestaat uit twee intrekbare én kindveilige bedieningskoorden. 

Beweeg de onderkant of – in combinatie met ons geavanceerde Top-down/Bottom-up systeem – de bovenkant van je gordijn naar boven of beneden via een pompende beweging aan het desbetreffende bedieningskoord.

Motion Blinds

Met Motion Blinds bedien je je gemotoriseerde Duplé gordijn op een innovatieve nieuwe manier.

Via de bluetooth verbinding van je smartphone beweeg je in enkele klikken je Duplé gordijn naar boven of beneden. 

Motion Blinds heeft een simpele installatie. Scan de QR-code die verborgen zit in het activatiekoord en je wordt onmiddellijk doorverbonden met de app.

Ook kun je je Duplé gordijn bedienen door een zachte trek aan het activatiekoord. Op deze manier kan iedereen zonder toegang tot de app of afstandsbediening je Duplé gordijn eenvoudig naar boven of beneden bedienen. 

Makkelijke installatie

Ultrasnelle installatie en bediening

Bluetooth technologie biedt uitzonderlijk gebruiksgemak en 100% privacy. Gebruikers downloaden de Motion Blinds Bluetooth app, scannen via de smartphone camera een setup code, en programmeren de motor in slechts enkele stappen.

Via de app kan de motor worden bediend binnen Bluetooth bereik (circa 10 meter) en geautomatiseerd met timers, die de motor laat bewegen op de automatische piloot. Dit werkt zonder bridge, registratie of cloud afhankelijkheid. Timers worden lokaal in de motor opgeslagen, wat betekent dat gegevens die in huis worden uitgewisseld, in huis blijven.

Smart home integratie met Google, Alexa, SmartThings en andere systemen is mogelijk na installatie van de MotionBlinds Wi-Fi bridge en app (optioneel), die tevens smartphone bediening van overal ter wereld mogelijk maken.

Oplaadbaar met USB

De battery pack bij de EasyMotion zit geïntegreerd in het profiel. Je laadt de batterij op met een USB-C kabel.

Bij type 900 zit de motor links of rechts in het bovenprofiel.

Voor TDBU type 910 zjn er 2 motoren nodig. De motoren zitten links en rechts. 

Deel :

Twitter
WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Altijd up to date van ons laatste nieuws? Schrijf je dan hier in. 

Meer nieuws

Desert (50 LVP 805)

Unieke acties voor onze COREtec-dealers!

Ontek nu de diverse lopende acties van COREtec die interessant zijn voor jou als COREtec-dealer. Profiteer nu van de eindejaarsdeals, verzamel Bol.com-vouchers en maak kans

Stopgap 1600

Nieuwste generatie egaliseermiddel van F.Ball

F.Ball introduceert Stopgap 1600: nieuwste generatie egaliseermiddel Dit geavanceerde product is ontwikkeld met behulp van de nieuwste technologie en vertegenwoordigt de volgende stap in vloeregalisatie,

Headlam lanceert trendkleur voor 2024!

‘Forest Glow’ voor een stijlvol interieur Terwijl Histor, Flexa en andere toonaangevende merken hun trendkleuren voor 2024 bekend maakten, waren wij druk bezig met het