Nieuw interface NY+LON Streets Collection

Nieuw NY+LON Streets Collection

Interface lanceert nieuwe tapijttegels met een  CO2-negatieve backing! 
 
Interface heeft NY+LON Streets ontworpen als een integraal product. De boven- en onderkant zijn op elkaar afgestemd en zorgen samen voor een prachtig, duurzaam product.

NY+LON Streets is een urban tapijtcollectie. De tegels in deze collectie nemen je mee op reis naar twee van ’s werelds meest iconische steden: New York en Londen. De collectie bevat zes producten. In Wheler Street, Old Street, Dover Street en Reade Street zijn bekende straattexturen terug te vinden in verschillende gradaties. Het ontwerp van Mercer Street bestaat uit een bijzonder rasterpatroon en Broome Street
voegt er een eigentijdse kleur aan toe. De bovenkant bevat een hoog percentage gerecyclede content.

De collectie maakt gebruik van onze nieuwe CO2-negatieve backing, CQuest™Bio. De materialen in de backing, op zichzelf staande basis, zijn netto CO2-negatief – wat onze CO2-voetafdruk aanzienlijk verkleint.

CQuest ™ Bio is een vinylvrije, niet-bitumen backing gemaakt van een bio-composiet met biobased en gerecyclede vulstoffen. Deze materialen zijn, gemeten op een zelfstandige basis, netto CO2-negatief, waardoor onze CO2-voetafdruk aanzienlijk wordt verkleind.

NY+LON Streets heeft geen negatieve ‘embodied’ CO2-voetafdruk, maar is CO2-neutraal gedurende de volledige levenscyclus van het product via ons Carbon Neutral Floors™-programma.

Broome, Wheler, Reade Street!

Op de afbeelding hierboven zie je drie verschillende tapijttegels die gecombineerd zijn met elkaar. Dit geeft een speels effect en breekt de ruimte!

Je kunt ervoor kiezen om de tegels in lange banen te leggen, maar ook in een eiland zoals in de afbeelding waar de Old, Mercer en Broome Street zijn afgebeeld. 

Old, Mercer, Broome Street!

Ook hier zie je drie verschillende tapijttegels gecombineerd met elkaar. Je kunt met tapijttegels een eiland creëren, dit kan bij een grote ruimte goed werken. Zo krijg je een huiselijker gevoel op het kantoor. 

Hier zie je de donker blauwe kleur terug komen in elke tegel. Zo verbinden de tegels zich met elkaar. Wees creatief!

Nieuw NY+LON Streets Collection

De stijlen in de collectie kunnen met elkaar gecombineerd worden. De ontwerpmogelijkheden zijn dan ook eindeloos. Hieronder zie je alle dessins, deze dessins zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. 

Deel :

Twitter
WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Altijd up to date van ons laatste nieuws? Schrijf je dan hier in. 

Meer nieuws

Headlam lanceert trendkleur voor 2024!

‘Forest Glow’ voor een stijlvol interieur Terwijl Histor, Flexa en andere toonaangevende merken hun trendkleuren voor 2024 bekend maakten, waren wij druk bezig met het

Nieuw Shepherd Collection!

Wat een geweldige nieuwe collectie vloerkleden hebben we! De Shepherd Collection is werkelijk prachtig en biedt een scala aan verschillende structuren en materialen om uit