Nieuw laminaat Rose Hydro + Rose Wide Hydro

Onze Rose Collectie is uitgebreid met de producten Rose Hydro en Rose Wide Hydro. Deze Rose Hydro items zijn waterbestendig. De Hydro Protect beschermings- technologie en gerenommeerde kliksystemen voorkomen dat water of andere vloeistoffen in de voegen wegvloeien, waardoor het perfect geschikt is voor elke ruimte in je huis, van woonruimtes en slaapkamers tot keukens en badkamers. De laminaat Rose Hydro items hebben naast de waterbestendige beschermingstechnologie ook een erg mooi mat effect, het Soft Touch effect. Door de natuurlijke tinten is de vloer nagenoeg niet van echt hout te onderscheiden.

Naast deze pluspunten zijn alle items uit de Rose Collectie voorzien van het Uniclic® systeem en dragen het PEFC keurmerk. Dit betekent dat het hout afkomstig is uit een duurzaam beheerd bos en dat het bos in stand blijft.

Rose Basic

Rose Basic is het laminaat dat nagenoeg niet van echt hout valt te onderscheiden. De speciale Soft Touch look zorgt voor een super mat effect. De levendige look met noesten geven een beeld dat je bij authentiek hout verwacht. De Rose Basic laminaat dessins krijgen hierdoor een echte natuurlijke uitstraling. De dikte van de plank is 7mm en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

4V-Groef | 7mm
Uniclic® systeem
Plankmaat: 126x19cm

Rose

De Rose bestaat uit 8 kleuren deze kleuren zijn volgens de laatste trends samengesteld. De lichtste tint geeft het gevoel van Scandinavische sfeer. Ook in dit pallet valt de vergrijsde variant op. Deze kan perfect worden toegepast in een landelijk interieur met lichte meubels. De kleuren 60946 en 60957 komen ook terug in het pallet van de Rose Wide. Daarmee bieden we de keuze om eenheid in kleur te houden maar per kamer te kunnen kiezen voor een brede of smalle plank.  

2V-groef | 8mm
Uniclic® systeem
Plankmaat: 126 x 19 

Rose Wide

De Rose Wide is een laminaat waarvan de plank extra breed is. De brede planken geven een ruimtelijker gevoel. 
Deze collectie bestaat uit natuurlijke tinten, van lichte varianten tot donkere tinten. De kleuren 60946 en 60957 komen ook terug in het pallet van de Rose. Daarmee bieden we de keuze om eenheid in kleur te houden maar per kamer te kunnen kiezen voor een brede of smalle plank variant.  

2V-Groef | 8mm
Uniclic® systeem
Plankmaat: 126×24 cm

Uniclic

Alle items uit de gehele Laminaat Rose collectie zijn voorzien van het Uniclic® systeem. Het Uniclic systeem zorgt ervoor dat het leggen van een laminaat vloer eenvoudiger is dan ooit. Dankzij het stevige systeem van tand en groef kun je de vloerplanken met een eenvoudige ‘klik’ op hun plaats leggen. Door het Uniclic systeem sluiten planken naadloos op elkaar aan!

PEFC keurmerk

Het is een internationaal onafhankelijk keurmerk dat staat voor Programme for the Endorsement of Forest Certification schemes. Het uiteindelijke doel van PEFC is dat alle bossen ter wereld op een duurzame manier worden beheerd. Alle items uit de gehele Rose collectie dragen dit keurmerk en dragen bij aan duurzaam bosbeheer.

Deel :

Twitter
WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Altijd up to date van ons laatste nieuws? Schrijf je dan hier in. 

Meer nieuws

Mart Visser in beeld!

Wij hebben Mart Visser een aantal prangende vragen voorgelegd. Vragen zoals; waar haal jij je inspiratie vandaan? Online of offline? Heb je een tip voor

Wij staan op Incoda!

Wij zijn druk met de voorbereidingen voor de Interieur Collectie dagen beurs. Op 11, 12 en 13 september kun je ons vinden op stand 110.