Nieuwe collectie vinyl, Made in Holland!

Hongaarse punt & Visgraat vinyl, made in Holland!

De PVC stroken vloer is momenteel de trend, maar vergeet zeker het eenvoudig te leggen en betaalbare vinyl niet. Met de lancering van onze nieuwste items in de collectie Victory slaan wij twee vliegen in één klap! Daarnaast zijn, net als alle andere items uit deze collectie, ook deze nieuwste items in Nederland geproduceerd.

De aanvulling in onze collectie Victory bestaat uit 24 dessins verdeeld over 3 hangers. In één van de hangers, genaamd Victory Parket, vind je het trendy visgraat dessin en de Hongaarse punt. Beide dessins zijn verkrijgbaar in 4 actuele kleuren. 

Creëer een vloer met unieke uitstraling, zonder de enorme puzzel van het leggen van een visgraat vloer of Hongaarse punt. 

Victory Vinyl Made in Holland!

Alle items uit de gehele collectie Victory worden in Nederland geproduceerd. Met de lancering van de nieuwste 3 hangers bestaat deze collectie inmiddels uit een serie van 6 hangers; Victory Groove – Victory Beton – Victory Marmo en dan nu als toevoeging de hangers Victory Parket – Victory Naturel en Victory Classic. In deze laatste hanger zijn een aantal van de beste kleuren opgenomen van de allereerste hanger Victory Vinyl die bij deze uitlopend is. !(meer hierover verderop in de nieuwsbrief).

De pluspunten van Nederlands geproduceerd:

 • Geproduceerd volgens de Europese normen.
 • Draagt bij aan de Nederlandse werkgelegenheid.
 • Korte transporttijd, daardoor zuinig in verbruik van brandstoffen.
 • Betrouwbare levertijd vanaf fabriek, door minder kans op vertraging in transport. 
 • Volgens Nederlandse trends ontwikkeld.

Met het oog op het tijdperk waarin we nu leven, waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt en van bijna alle producten anno 2021 wel een duurzame variant verkrijgbaar is, dragen ook de items uit de Victory collectie met hun stempel Nederlands geproduceerd hun steentje bij aan een beter milieu!

Vinyl is niet meer het “zeiltje” van vroeger!

Wij vinden dat vinyl als productgroep soms wordt vergeten. Onterecht! Het vinyl van “nu” is zeker niet meer het zeiltje van vroeger. Hieronder de bekende USP’s van vinyl nog even op een rijtje.

 • Eenvoudig in onderhoud.
 • Verkrijgbaar in vele (hout)dessins.
 • Toegankelijke prijsklasse. 
 • Duurzaam.
 • Makkelijk te installeren.
 • Overal toepasbaar.
 • Uitermate goed in combinatie met vloerverwarming (mits geheel verlijmd)

Wij geloven in vinyl en hebben daarom onze collectie Victory uitgebreid met 24 nieuwe dessins in 3 hangers. Vanaf week 8 zal deze set onder onze vinyl dealers verspreid gaan worden. Heb je vragen over deze nieuwste aanvulling? Neem contact op met de vertegenwoordiger of de collega’s van onze binnendienst.

Benieuwd naar al onze vinyl items? Bekijk onze gehele collectie via ons webordersysteem. www.headlam.nl/mijn account 

Deel :

Twitter
WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Altijd up to date van ons laatste nieuws? Schrijf je dan hier in. 

Meer nieuws

Mart Visser in beeld!

Wij hebben Mart Visser een aantal prangende vragen voorgelegd. Vragen zoals; waar haal jij je inspiratie vandaan? Online of offline? Heb je een tip voor

Wij staan op Incoda!

Wij zijn druk met de voorbereidingen voor de Interieur Collectie dagen beurs. Op 11, 12 en 13 september kun je ons vinden op stand 110.