Nieuwe collectie vloerkleden!

Prints! Je ziet het steeds vaker terug komen in het interieur. Van behang met gekke dessins tot accessoires met opvallende print, waarom dan niet een print op de vloer? Lifestyle-interior heeft 6 nieuwe vloerkleed bunches aan de collectie toegevoegd, waarvan 1 bunch met verschillende dessins. In totaal heeft deze nieuwe aanvulling 11 nieuwe vloerkleden.

De prints van deze 11 nieuwe items lopen uiteen van een vloerkleed met marmer effect, een grafisch lijnenspel tot een vloerkleed met schaduweffecten! Hieronder een aantal van deze nieuwste items uitgelicht.

Stroke

Vloerkleed Stroke heeft een tijdloos marmer dessin, marmer geeft een gevoel van luxe. De marmer trend kwam enkele jaren geleden in opmars en is nu te zien in meubels, accesoires, badkamers en ook als dessin in onze vloerkleden collectie. Het vloerkleed Stroke is verkrijgbaar in een prachtige okergele, bijna goudachtige kleur en drie verschillende grijstinten.

Bianc

Het item Bianc, een vloerkleed met een spannend lijnenspel dat geïnspireerd is op een blik naar boven tijdens een wandeling in het bos. De grafische wirwar aan lijnen die gecreëerd worden door de takken aan de bomen. Dit vloerkleed is verkrijgbaar in 6 kleuren. Van mosgroen tot avondrood!

Brassa

Een stoer vloerkleed is onze Brassa! De ruige lijnen doen ons denken aan een winters gebergte. Hierboven afgebeeld de Brassa in een diepe blauw tint, ook is deze verkrijgbaar in okergeel, brique, petrol, beige, licht grijs, bruin en een grijsblauwe tint.

Bren

In het vloerkleed Bren zit chenille verweven, dit geeft het vloerkleed niet alleen een extra zachte uitstraling maar het voelt ook heerlijk zacht aan de voeten. De lijnen zorgen voor een speels effect. Het vloerkleed is verkrijgbaar in 3 mooie grijstinten.

Olimpus

In het vloerkleed Olimpus zitten meerdere kleuren verweven in een vintage look. De diverse kleuren lijken geschuurd en lopen daardoor subtiel in elkaar over. Op ieder staal van dit dessin hebben wij de kleuren als bies apart weergegeven, zo is eenvoudig te zien uit welke tinten het kleed is opgebouwd en is het vloerkleed makkelijk te combineren in het interieur. De Olimpus heeft net als de Brassa een stoere look.

Chain, Enem, Metrix, Klaza, Peco

Dit is een staal met meerdere vloerkleden. De Chain, Metrix en Klaza hebben geometrische vormen. Vloerkleed Peco en Enem lijken net een schilderij. Een schilderij op je vloer!

Deel :

Twitter
WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Altijd up to date van ons laatste nieuws? Schrijf je dan hier in. 

Meer nieuws

Desert (50 LVP 805)

Unieke acties voor onze COREtec-dealers!

Ontek nu de diverse lopende acties van COREtec die interessant zijn voor jou als COREtec-dealer. Profiteer nu van de eindejaarsdeals, verzamel Bol.com-vouchers en maak kans

Stopgap 1600

Nieuwste generatie egaliseermiddel van F.Ball

F.Ball introduceert Stopgap 1600: nieuwste generatie egaliseermiddel Dit geavanceerde product is ontwikkeld met behulp van de nieuwste technologie en vertegenwoordigt de volgende stap in vloeregalisatie,

Headlam lanceert trendkleur voor 2024!

‘Forest Glow’ voor een stijlvol interieur Terwijl Histor, Flexa en andere toonaangevende merken hun trendkleuren voor 2024 bekend maakten, waren wij druk bezig met het