Nieuwe vloerkleden serie | Hotel Collection

Ons assortiment vloerkleden is uitgebreid met een exclusieve serie vloerkleden van onze partner Karpi. De Hotel Collection! 7 verschillende dessins gepresenteerd in 3 bunches. Het is een prachtige collectie die is geïnspireerd op het hotelleven. De collectie is chique, elegant en exclusief! 

Unieke eigenschappen van Bamboe
Deze serie is niet alleen uniek door de elegante en exclusieve uitstraling, maar ook door de samenstelling. Al deze items bestaan namelijk voor 40% uit bamboe vezels. Hierdoor zijn deze vloerkleden heerlijk zacht en krijgen een elegante glans, wat zorgt voor de luxueuze uitstraling. Naast de eigenschap glans heeft bamboe de eigenschap zeer stabiel en sterk te zijn. Wat zorgt voor een duurzaam vloerkleed. 

Deze collectie is leverbaar in 3 formaten.
160 x 230 cm 
200 x 290 cm 
240 x 340 cm 

Hieronder nemen wij je mee in de sfeerbeleving van deze 7 items uit de Hotel Collection met de namen Romain – Radisson – Ritz – Rafael – Rousseau – Russel en Royce.

Romain + Radisson + Ritz

Deze drie kwaliteiten hebben alle drie een prachtig lijnenspel. De Romain heeft een grafische uitstraling wat komt door de hexagon patronen dat hierin is verweven. De Ritz is een vloerkleed met speelse lijnen die zorgen voor een bijzonder effect. Het klassieke kleed Radisson heeft de lijnen verticaal, wat de kamer een ruimtelijk effect kan geven. 

Alle drie de items zijn er in mooie diepe kleuren. De verbruinde tinten die op dit moment hot zijn, zie je terug! 

Rafael + Russel + Rousseau

Als je aan Hotel Chique denkt, denk je al gauw aan goud en koninklijk blauw. Deze kleuren vind je bij de Russel en Rousseau.
De Rafael is ontworpen in de trendy kleur brique.

Door de structuur onstaan er hele mooie schaduweffecten op het kleed. Dit geeft het kleed een driedimensionaal effect. 

Royce

De Royce is een vloerkleed die uit 6 kleuren bestaat. De bamboevezels die hierin verweven zijn zorgen niet alleen voor de elegante glans maar geven de Royce zelfs een metallic look. Dit geeft de ruimte een luxueus gevoel. Hierdoor past deze echt thuis in een huis dat luxe verdiend! Met het ruime kleur aanbod is deze bij veel interieursferen te matchen. 

Deel :

Twitter
WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Altijd up to date van ons laatste nieuws? Schrijf je dan hier in. 

Meer nieuws

Mart Visser in beeld!

Wij hebben Mart Visser een aantal prangende vragen voorgelegd. Vragen zoals; waar haal jij je inspiratie vandaan? Online of offline? Heb je een tip voor

Wij staan op Incoda!

Wij zijn druk met de voorbereidingen voor de Interieur Collectie dagen beurs. Op 11, 12 en 13 september kun je ons vinden op stand 110.