De ideale PVC lijm voor al jouw projecten!

Nieuw! STIX A340 PVC: is een vloerbekledingslijm die specifiek geschikt is voor het verlijmen van PVC in tegels en stroken. Door de zeer lichte verwerking, kan de PVC lijm probleemloos worden toegepast, ook op grote projecten.

STIX A340 PVC PROJECT is gecertificeerd volgens EC1+ .

Wil je deze lijm proberen? Neem contact op met je vertegenwoordiger. 

Bostik vloerlijm vloerbekledingslijn

Plintenlijm: lijm en montagekit in één!

Bostik plintenlijm

Plintenlijm H385 nu nog krachtiger. Bostik Plintenlijm is zowel als lijm en als montagekit te gebruiken. Overschilderbaar met de meeste watergedragen verven. Goede hechting op diverse materialen. Voor het verlijmen van plinten en profielen van hout, mdf, steen, pvc, rvs of aluminium op ondergronden zoals steen, beton, baksteen, stucwerk. Ook geschikt voor verlijmingen op oneffen ondergronden. 

Bostik lijmen & meer

De producten van Bostik doen veel meer dan enkel het verlijmen van onderdelen. Ze ontwikkelen al meer dan een eeuw slimme oplossingen waarmee het dagelijks leven vereenvoudigt.


Bostik lijmen zijn bijna overal terug te vinden: aan het begin van het leven en het einde ervan, van thuis tot kantoor, van levensmiddelen tot transport. De lijmsystemen worden gebruikt voor ontelbare toepassingen. Deze producten zijn misschien nauwelijks te zien, maar hebben wel een grote impact: ze dragen bij aan een wereld die veiliger, flexibeler, efficiënter en verstandiger is.

Meer weten?

Bij Headlam vind je alles om de ruimte compleet te maken, inclusief prachtige vloerkleden en gordijnstoffen.

Deel :

Twitter
WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Altijd up to date van ons laatste nieuws? Schrijf je dan hier in. 

Meer nieuws

Klantendag Headlam 2024
innovaties

Succesvolle klantendag!

Het was een klantendag om nooit te vergeten. We hebben genoten van het mooie weer, leveranciers met nieuwe innovaties en het enthousiasme bij de opening