LOOK INSIDE. – hét magazine boordevol inspiratie

Het is zover! Ons nieuwste magazine ‘Look Inside’ is nu beschikbaar. Na jarenlang de Headlines als het magazine van Headlam te hebben gebruikt, vonden wij het tijd voor een frisse benadering. Maak kennis met Look Inside, een magazine dat helemaal in het teken staat van innovatie, stijl en inspiratie.

Media inspiratie magazines look inside

Vol nieuwe inspiratie

Look Inside richt zich volledig op onze uitgebreide collectie, van vloeren tot de gordijnen, ondervloeren, accessoires en vloerkleden. Een echte inspiratiebron voor iedereen die bezig is met interieurontwerp. 

Alles voor een droominterieur

Met verschillende rubrieken helpen we de consument stap voor stap bij het creëren van hun droominterieur. Van kleurentheorieën en materiaalkeuzes tot de laatste trends en praktische tips. Deze editie staat vol met inspirerende foto’s, adviezen en verhalen van mensen die hun eigen woonwensen hebben waargemaakt.

Digitale versie

Wij snappen dat je nieuwschierig bent geworden en het magazine het liefst even door wilt bladeren. Dat kan digitaal! Klik op onderstaande knop. 

Speciale lanceringsprijs

Dit magazine is een echte musthave voor in je winkel! Verras jouw consument met dit vernieuwde woonmagazine.

Wil je dit super leuke magazine vol met inspiratie in je winkel hebben liggen? Dan kan dat! Stuur ons een mail of bel je vertegenwoordiger.

Deel :

Twitter
WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Altijd up to date van ons laatste nieuws? Schrijf je dan hier in. 

Meer nieuws

BOSTIK vloeren leggen PVC lijm plak
BOSTIK

De ideale PVC lijm voor al jouw projecten!

Nieuw! STIX A340 PVC: is een vloerbekledingslijm die specifiek geschikt is voor het verlijmen van PVC in tegels en stroken. Door de zeer lichte verwerking, kan de

Klantendag Headlam 2024
innovaties

Succesvolle klantendag!

Het was een klantendag om nooit te vergeten. We hebben genoten van het mooie weer, leveranciers met nieuwe innovaties en het enthousiasme bij de opening