Toevoegingen Motion Blinds & Easy Pull

NIEUW: Motion Blinds & Easy Pull nu ook verkrijgbaar in houten jaloezieën, aluminium jaloezieën en wood weave blinds op maat. 


Geen slingerende koorden
Met het Easy Pull systeem heb je geen last meer van slingerende koorden. De koorden zijn compact en veilig. Via een pompende beweging aan het koord kun je de binnenzonwering gemakkelijk naar beneden of boven bedienen.

Bekijk hier de binnenzonwering collectie

Jaloezieën op maat
Easy pull: geen slingerende koorden meer
Motion Blinds: geïntegreerd batterijpakket
Motion Blinds: geïntegreerd batterijpakket

Eenvoudige motorisatie
Geen ingewikkelde motorisatie-installatie meer nodig! De Motion Blinds zijn uitgerust met een geïntegreerd batterijpakket. Je kunt hem eenvoudig opladen met een USB-kabel. 

Slimme raamdecoratie
De motor is via een QR makkelijk toe te voegen aan de Motion Bluetooth (BLE) app. Er is ook de mogelijkheid om de jaloezieën op maat te bedienen via een afstandsbediening. Via de Motion Wifi Bridge is de motor ook buitenshuis te bedienen via de Motion Blinds app.

Deel :

Twitter
WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Altijd up to date van ons laatste nieuws? Schrijf je dan hier in. 

Meer nieuws

BOSTIK vloeren leggen PVC lijm plak
BOSTIK

De ideale PVC lijm voor al jouw projecten!

Nieuw! STIX A340 PVC: is een vloerbekledingslijm die specifiek geschikt is voor het verlijmen van PVC in tegels en stroken. Door de zeer lichte verwerking, kan de

Klantendag Headlam 2024
innovaties

Succesvolle klantendag!

Het was een klantendag om nooit te vergeten. We hebben genoten van het mooie weer, leveranciers met nieuwe innovaties en het enthousiasme bij de opening