Nieuwste generatie egaliseermiddel van F.Ball

F.Ball introduceert Stopgap 1600: nieuwste generatie egaliseermiddel

Dit geavanceerde product is ontwikkeld met behulp van de nieuwste technologie en vertegenwoordigt de volgende stap in vloeregalisatie, dankzij de verrijking met vezels.

Stopgap 1600 is een veelzijdige oplossing die geschikt is voor zowel nieuwe als bestaande binnenvloeren. Het product kan moeiteloos worden toegepast op vloeren met vloerverwarming en -koeling, waardoor het een handige keuze is voor verschillende projecten.

Een opmerkelijk voordeel van Stopgap 1600 is de snelle droogtijd, waardoor je na slechts 12 uur al kunt beginnen met het stofferen van je vloer. Bovendien is het vrij van eiwitten, waardoor het veilig is voor gebruik in gevoelige omgevingen.

Wil je meer weten over de toepassingsmogelijkheden van Stopgap 1600 en hoe je het product correct kunt voorbereiden en aanbrengen? Klik hieronder voor gedetailleerde informatie.

Vergeet niet dat u als lid van de Loyalty Club 2,5% geld terug ontvangt op alle producten van F.Ball. Van oktober tot en met december krijgt u bovendien éxtra geld terug op de nieuwe Stopgap 1600! 

Deel :

Twitter
WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Altijd up to date van ons laatste nieuws? Schrijf je dan hier in. 

Meer nieuws

Nieuwe gordijnstoffen 2024!

14 nieuwe gordijnstoffen Een nieuw jaar betekent nieuwe gordijnstoffen en collecties. 2024, The year of Elegant Touch. We trappen het jaar af met maar liefst

Natural Life 304

Natural Life, nu ook in dryback variant!

Ontdek de voordelen van Natural Life vloeren Onze Natural Life, dé next level PVC vloeren, nu ook verkrijgbaar in een dryback variant! Dezelfde vertrouwde kleuren

Pop of Colour 2024

De trends van 2024!

Deze trends van 2024 mag je niet missen! Als we praten over interieur in 2024, zie je veel combinaties van duurzame materialen en innovatieve technologieën.