Ontdek de nieuwe collectie traprenovatie van lifestyle-interior

Als interieurprofessional zorgen wij ervoor dat onze collecties aansluiten op de laatste trends op het gebeid van interieurdesign. Ook aan de collectie traprenovatie van lifestyle-interior zijn de laatste trends in dessins toegevoegd. We zijn trots om onze vernieuwde decor collectie traprenovatie voor te stellen. De collectie wordt uitgebreid met onder andere een trendy terrazzo- en marmerlook. In totaal bestaat deze collectie nu uit 15 decors om ieder type trap moeiteloos met elke interieurstijl te kunnen matchen. 

Nieuwe uitstraling

De collectie laminaat traprenovatie wordt overzichtelijk gepresenteerd in de geheel nieuwe display. Alle onderdelen op een rijtje afgebeeld en alle USP’s duidelijk benoemd. Naast de uitbreiding in dessins is ook aandacht voor de XXL dubbele trede en de strakkere uitstraling van het overgangsprofiel. Traprenovatie, een manier om een trap eenvoudig te voorzien van een geheel nieuwe look!

Deze display is uit voorraad leverbaar. Vraag onze vertegenwoordiger of stuur ons een bericht voor meer informatie!

Overgangsprofiel & XXL dubbele trede

Het uitzicht van het aluminium overgangsprofiel werd aangepast om een strakker geheel te creëren. Het profiel werd gereduceerd naar slechts 20 mm breedte in plaats van 50 mm. De groeven in het profiel zorgen nog steeds voor een veilige overgang naar vloer of overloop.

Is je trede dieper dan 38 cm? De draaitreden dieper dan 38 cm kun je nu eenvoudig bekleden met de nieuwe dubbele trede van maar liefst 61 cm diepte. Door de trapneus aan de twee zijden heb je de mogelijkheid twee schuine treden uit één deel te halen.


Deel :

Twitter
WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Altijd up to date van ons laatste nieuws? Schrijf je dan hier in. 

Meer nieuws

Mart Visser in beeld!

Wij hebben Mart Visser een aantal prangende vragen voorgelegd. Vragen zoals; waar haal jij je inspiratie vandaan? Online of offline? Heb je een tip voor

Wij staan op Incoda!

Wij zijn druk met de voorbereidingen voor de Interieur Collectie dagen beurs. Op 11, 12 en 13 september kun je ons vinden op stand 110.