Onze duurzame gordijncollectie is uitgebreid!

Wij hebben weer een aantal nieuwe duurzame gordijnen mogen toevoegen aan onze Eco Friendly Fabrics collectie. De gordijnstoffen uit onze Eco Friendly Fabrics collectie zijn gemaakt van duurzame basismaterialen. Deze materialen zijn op milieuvriendelijke wijzeverwerkt tot de meest sfeervolle stoffen voor je interieur. 

Het is altijd een feestje om de nieuwe collectie te fotograferen. Dit keer hebben we op een bijpassende locatie gefotografeerd. We mochten gebruik maken van een pluktuin. Deze tuin stond vol met prachtige bloemen. Wij vonden de combinatie van bloemen met gordijnstoffen geweldig! 

Kijk je mee naar het eindresultaat?

Streepjes gordijnen!

Duurzame gordijnen zijn zeker niet saai! De streepjes Japandi trend is in het interieur niet meer weg te denken. Denk aan de latjeswanden of de grafische posters die je bij veel mensen thuis ziet. Waarom dan ook niet een prachtig lijnenspel als gordijnen! Onze nieuwe duurzame gordijnen YukiKenjiIchiroNoriYoko en Kumo passen perfect in deze Japandi trend. Door de minimalistische streepjes en de natuurlijke tinten maken ze het interieur stijlvol af! 

Duurzame gordijnen in botanische sferen!

De eyecatchers van deze collectie zijn de Palm Leaf & Gardenlife. Een nieuwe versie van de botanical trend à 2023! Door de mooie aardetinten met verloop creëert dit in de ruimte een prachtige sfeer.  Deze twee gordijnstoffen bestaat uit 85% gerecycled polyester en 15% uit linnen.

Deel :

Twitter
WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Altijd up to date van ons laatste nieuws? Schrijf je dan hier in. 

Meer nieuws

Natural Life 304

Natural Life, nu ook in dryback variant!

Ontdek de voordelen van Natural Life vloeren Onze Natural Life, dé next level PVC vloeren, nu ook verkrijgbaar in een dryback variant! Dezelfde vertrouwde kleuren

Pop of Colour 2024

De trends van 2024!

Deze trends van 2024 mag je niet missen! Als we praten over interieur in 2024, zie je veel combinaties van duurzame materialen en innovatieve technologieën.