Ook fan van onze EFF gordijncollectie? Promoot en WIN WIN WIN!

Heb jij gekozen voor onze gordijn collectie Eco Friendly Fabrics? Deze maand zul je hiervan de stalen toegestuurd krijgen. Ben jij gordijndealer? Dan ontvang je hierbij ook het EFF (Eco Friendly Fabrics) POS pakket en kun jij kans maken op een leuk duurzaam prijzenpakket, vol met ecologische producten!

Wij zijn fan van onze EFF collectie, hopelijk jullie ook! Om deze collectie aandacht te geven in jouw winkel, hebben wij het POS pakket samengesteld. Een kleurrijke flex visual, plus een sfeervol baliebord met duidelijke brochures. 

Wat moet je doen om kans te maken op deze prijs? 

Het is heel simpel! Laat zien dat jij ons promopakket in je winkel hebt gepresenteerd. Hoe? Tag ons of App ons hiervan foto. Eind januari maken wij bekend wie uit alle deelnemers de winnaar is geworden.  

APP een foto van je EFF winkelpresentatie naar: 06-11151733 of plaats die foto op jouw socials en TAG ons op instagram: @lifestyle_interior_byheadlam of facebook: @Lifestye.nl

De EFF stalenpakketten worden momenteel zorgvuldig ingepakt door onze partner @Snellehandjes. Dus ook jij kunt de stalen komende weken verwachten. Deze winactie loopt tot en met 15 januari 2021, genoeg tijd dus! 

Sfeer en bewustwording

Alles waar je aandacht aan schenkt groeit! Zo ook de aanwezigheid van de EFF collectie in jouw winkel, maar ook online! 

Online aandacht
Ontvang jij deze maand ook onze Eco Friendly Fabrics in jouw winkel? Vanaf 1 november kan je dan het digitale EFF pakket aanvragen. Hiermee kun je ook online deze collectie onder de aandacht brengen. Vraag dit digitale pakket aan via de button en ontvang de link om alle bestanden te downloaden. Waar bestaat dit pakket uit? 

  • Diverse product en sfeerbeelden voor jouw socials en website.
  • Een drukklare advertentie formaat A5.
  • Digitale versie van de brochure om te kunnen tonen op jouw website.
  • Een persbericht, de tekst met een duidelijke uitleg en omschrijving van de Eco Friendly Fabrics collectie.

Eco Friendly Fabrics. Gordijnen met een toekomst!

Met trots hebben wij de eerste serie van onze Eco Friendly Fabrics collectie vorige maand gelanceerd. Deze maand zullen al onze gordijndealers deze collectie met POS pakket automatisch toegestuurd krijgen. Deze serie bestaat uit 9 unieke interieurstoffen met een balans in overgordijnen en transparanten. Al deze items hebben de meerwaarde dat ze zijn vervaardigd uit recycled en upcycled basismaterialen. Wil je alles lezen over de technische aspecten van deze duurzame stoffen? Bekijk hier de gehele uitleg op de pagina “Duurzaam” op onze lifestyle-interior website.

Wij lichten van onze Eco Friendly Fabrics de items graag uit die ons upcycle label Vivalife dragen.

Green Vibes

De gordijnstof Green Vibes is een mooie basic. Keep it simple! Door de two-tone in de stof krijgt de ruimte een speels effect.

Vivalife!
Het item Green Vibes draagt ons recycle label Vivalife! Dit betekent dat deze jacquard stof is gemaakt van harmolan garens die vallen onder de categorie upcycling basismateriaal. harmolan garens hebben vele pluspunten.

Innovate

De krijtstreep is tijdloos! In kleding en interieur zie je deze streep terug. Nu ook in onze gordijnstof Innovate. Deze krijtstreep vinden wij Basic Chique. Dit komt door de ‘simplicity’ wat de stof uitstraalt. 

Vegan Wol
Het item Innovate heeft de uitstraling van wol maar is 100% vegan. Ook dit item behoort tot de Vivalife items met alle pluspunten die daarbij horen. Een Look a like wol!

Circular

Puur in uitstraling met een natuurlijk patroon! Deze stof is stylish en heeft verschillende kleurtinten wat goed in balans is. 

Kleurechtheid 8!
De kleurechtheid van een stof wordt weergegeven met een waarde van 1 tot 8. De waarde 8 is uniek! Deze waarde wordt toegekend aan stoffen die ook het buitenlicht kunnen verdragen en dus nog mooi van kleur blijven. Ook dit is weer een pluspunt van onze Vivalife stoffen!   

Regenerate

Een nieuwe klassieker! Deze stof heeft namelijk een visgraat motief. Echt stylish! De kleurtinten in deze stof hebben wij in een mooie balans samengesteld. 

Ecologische Footprint
Ook dit item draagt ons Vivalife label. Dit betekent dat dit item niet alleen lokaal geproduceerd is maar dat ook het basismateriaal lokaal afgenomen wordt. Zowel productie als het betrekken van de grondstof vindt plaats in een straal van nog geen 50km. Onze Vivalife items laten dus een zeer kleine voetafdruk achter.

Awareness

Deze jacquard is geïnspireerd op de Scandinavische patronen. Het patroon is subtiel en helder, zoals ook het kleurenpallet. Hierdoor geeft het je interieur een pure en lichte uitstraling. 

0% waterverbruik bij het kleurproces! 
Tijdens het verwerken van het basismateriaal uit de petrochemische industrie worden er kleurkorrels mee gesmolten voordat hier de harmolan garens van gesponnen worden.
Dit proces is 100% watervrij!   

Deel :

Twitter
WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Altijd up to date van ons laatste nieuws? Schrijf je dan hier in. 

Meer nieuws