Over Headlam

Headlam, ruim 85 jaar groothandel in producten voor de woninginrichter. Ons assortiment is breed, waarmee een complete basis voor een project of interieur gelegd kan worden. Met meer dan 70 medewerkers werken wij aan onze collectie vloeren, gordijnen en binnenzonwering. Van het zorgvuldig samenstellen van onze collecties tot aan het verwerken en leveren van uw orders.  

In ons pand in Zutphen beschikken wij onder andere over een magazijnruimte van ruim 5000m² met een hoogte van 13 meter, waarbij wij gebruik maken van de meest geavanceerde heftrucks, snij- en verpakkingsmachines. Onze logistieke afdeling beschikt over 10 vrachtwagens die dagelijks door Nederland rijden, dit maakt ons onafhankelijk van derden voor transport en opslag. Door de grote betrokkenheid van onze chauffeurs worden alle bestellingen met zorg bij onze relaties in Nederland bezorgd.  

Headlam Contact

Hoe het ooit begon ...

In de jaren dertig was met de oprichting van de firma Lethem Bros en Mellin te Amsterdam de basis gelegd voor het bedrijf Lethem Vergeer dat zich in 1996 aansloot bij de Headlam Group. In 1998 werd hier de groothandel Interplan aan toegevoegd en tot slot in 2008 de groothandel Silvester.  Vanaf 2016 betreden de drie groothandels de markt onder de naam Headlam BV. 

Headlam is een groothandel met een compleet aanbod in raamdecoratie en vloeren. Kwaliteit, service, creativiteit en exclusiviteit zijn kernwaarden die bij ons hoog in het vaandel staan.

Missie & Visie

Headlam Nederland moet bekend staan als beste en meest betrouwbare groothandel voor de project en woninginrichting. Ons doel is tevreden klanten en medewerkers voor nu en in de toekomst. Onze visie loopt als een rode draad door onze organisatie, door de onderstaande onderdelen te benoemen met als doel continuïteit en groei.

Keep Moving

Denk: Denk positief, denk in oplossingen en niet in problemen, sta open voor veranderingen en ideeën, denk voor de klant. Doen: Zet altijd de klant centraal, wees positief kritisch, wees verantwoordelijk voor wat je doet, werk efficiënt en toon initiatief. Hart: Wees betrokken, juiste mentaliteit, passie voor onze producten en ons bedrijf, je collega’s helpen en ondersteunen. Teamwork: Als we samen doen wat we denken met het hart op de juiste plaats zijn we één team.