PVC Rigid by Tarkett; EverythingProof

RIGID BY TARKETT .30 en .55

 • GESCHIKT VOOR RENOVATIES.
 • ABSORBEERT GELUID.
 • WATERPROOF.
 • VOORZIEN VAN I4F Click4U CLICK SYSTEEM.
 • SUPERSTERKE TOPLAAG.
 • DIRECT BELOOPBAAR NA INSTALLATIE
 • OOK VOOR SERRES EN WINTERTUINEN. >10gr – <60gr

Het click-systeem en de nieuwe robuuste constructie maken deze PVC collectie van Tarkett zo bijzonder en uitermate geschikt voor renovaties, omdat het gemakkelijk en snel direct te installeren is op nagenoeg iedere ondervloer. 100 m2 vloer te plaatsen in 8 uur door 1 persoon!

Tarkett Rigid Core vloeren zijn ontwikkeld voor zeer zwaar gebruik. De harde kern zorgt voor een veel betere indrukweerstand en belastbaarheid in vergelijking met andere type PVC vloeren. Tarkett Rigid Core vloeren zijn voorzien van een polyurethaan (PU) toplaag welke kras- en vlekvorming tegengaat. 

De Rigid by Tarkett items geven het interieur niet alleen een mooie basis, maar absorberen dankzij zijn ingebouwde akoestische rug veel geluid en zijn shockproof. De ultieme vloeroplossing voor intensief gebruikte woonruimten.

Kortom, een Rigid PVC vloer die tegen een stootje kan!

Rigid By Tarkett Voel je Thuis!

De nieuwste Rigid by Tarkett collectie gepresenteerd in twee displays. Alle 38 dessins op grote borden op nog geen 1m2. 

 • Alle 38 dessins groot gepresenteerd.
 • .30 en .55 ieder in eigen display.
 • Twee sfeervolle visuals met USP’s.
 • Aanschaf met terugverdienregeling mogelijk.
 • Direct uit voorraad leverbaar

Bestel nu de Rigid by Tarkett displayset en maak gebruik van de terugverdien- regeling! Neem hiervoor contact op met één van onze vertegenwoordigers.

Dessins uit eigen Tarkett Design Lab

De trend designers van Tarkett hebben een eigen Design Lab waar ze de dessins hebben ontworpen. Ieder dessin geeft het interieur een mooie basis. We lichten er een aantal met sfeerbeleving van de designers voor je toe.
Light Oak; Rustig maar rustiek dankzij het kleurenverschil in de planken. Het verloop van lichte tot donkere tinten werd zo ontworpen om verschillende materialen te laten passen in ieder interieur.
River Oak: De rustieke uitstraling van dit ontwerp wordt onderstreept door het kleurenspel, van plank tot plank. Dit is de perfecte vloer voor ruimtes met retro meubels en natuurlijke materialen.
Polished Concrete: Geïnspireerd door de avant-gardistische architectuur van Oslo. Modern en veelzijdig! Dit ontwerp creëert ruimte voor het verkennen van nieuwe vormen en structuren.

Alle dessins hebben een hoge printkwaliteit en natuurlijke oppervlakte structuren. 
De extreem matte uitstraling zorgt voor een zeer natuurlijk effect!  

Deel :

Twitter
WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Altijd up to date van ons laatste nieuws? Schrijf je dan hier in. 

Meer nieuws

Mart Visser in beeld!

Wij hebben Mart Visser een aantal prangende vragen voorgelegd. Vragen zoals; waar haal jij je inspiratie vandaan? Online of offline? Heb je een tip voor

Wij staan op Incoda!

Wij zijn druk met de voorbereidingen voor de Interieur Collectie dagen beurs. Op 11, 12 en 13 september kun je ons vinden op stand 110.