Schrijf je nu in voor de Webinar Q&A “CONFECTIE 2.0”

Meten is weten… Kennis is macht… Groei is vooruitgang…

December vorig jaar hebben wij de webinar-Q&A ‘confectie in 2020’ georganiseerd, in nauwe samenwerking met Sjoerd van der Lelie, Commercieel directeur bij Gordijnenatelier van der Lelie. Hierbij werden met name basis onderwerpen behandeld als, “advies in type plooi”, “berekening hoogte/ plooidiepte met het oog op de huidige en hogere woonkamers” en “invloed van dikte van de stof en de valling”. Daarnaast was er volop gelegenheid om vragen te stellen over alles m.b.t. confectie. Deze webinar is zeer goed ontvangen en daarom hebben wij hier een vervolg op gepland.

Tijden zijn veranderd, zeker ook op gebied van confectie. Nieuwe textiel soorten, nieuwe confectiewijzen. Sjoerd van der Lelie gaat bij deze Webinar “Confectie 2.0” dieper op het onderwerp confectie in. De webinar voor de ervaren woninginrichter, maar zeer zeker ook interessant voor degene die de vorige webinar heeft gevolgd.

Wij bieden hulp en al jullie vragen over confectie worden beantwoord tijdens de nieuwe webinar Q&A Confectie 2.0! Lees hieronder meer. Aanmelden kan tot en met 1 april!

Waar, Wanneer, Wat?

Waar?
Gewoon lekker vanuit je eigen stoel! Het is een Webinar die je vanuit huis of kantoor kunt volgen op je eigen laptop/ PC of tablet. 

Wanneer? 
Maandagochtend: 19 april starttijd 09:30 uur. 
Dinsdagavond: 20 april starttijd 19:00 uur. 

Wat?
Wat krijg je precies voor deze Webinar? Allereerst natuurlijk meer kennis van zaken en de mogelijkheid om de meest complexe vragen te stellen aan Sjoerd van der Lelie.
Per post sturen wij je het deelnemers pakket toe met daarin alles om voorbereid deel te kunnen nemen, inclusief een naslagwerk van deze leerzame Webinar.

Kosten?
Voor deelname aan deze Webinar vragen wij een vergoeding van €9,95. Naast veel kennis ontvang je ook het deelnemers pakket. Aanmelden kan tot en met 1 april via onderstaande button.

Inhoud webinar confectie

Sjoerd van der Lelie brengt diverse  actuele  vraagstellingen onder de aandacht en gaat uitgebreid in op de vele mogelijkheden en technieken bij confectie.

In de afgelopen decennia zijn namelijk niet alleen de materialen voor gordijnen, maar ook de confectiemogelijkheden en wijzen uitgebreid. De verduisterende stoffen hebben bijvoorbeeld een evolutie doorgemaakt, door nieuwe weeftechnieken zijn dit niet meer de “stugge” stoffen die alleen met enkele plooi geadviseerd kunnen worden. Het toevoegen van een loodband is ook echt niet meer nodig om deze stoffen een mooie valling te geven. Gordijnen geconfectioneerd op wave staan in de huidige top 10 van confectie wijzen, maar hoe pas je dit toe op welk type rails? En hoe zit dat nou met de berekening? De gemiddelde woonkamer is tegenwoordig zo’n 260 hoog, welke plooidiepte geeft dan een mooi resultaat?

Hieronder diverse punten die besproken zullen worden tijdens de Webinar/Q&A Confectie 2.0.

Vraagstellingen

  • Ideale afstand plooi en welke plooi bij welke stof. 
  • Hoe voorkom je het torderen van de stof.
  • De enkele zoom, wanneer wel en wanneer niet.
  • De Mesh stoffen, de “nieuwe” open geweven stoffen, hoe te adviseren.
  • De confectie van een schuin gordijn
  • Hoofdje “0”?
  • Verpakken confectie, doos of hanger.
  • Vouwgordijnen in vele soorten.
  • Vouwgordijnen hardware en electrische bediening.

Q&A
Sjoerd zal al deze vraagstellingen bespreken en uitgebreid de tijd nemen om ook jouw vragen over confectie te beantwoorden tijdens het Q&A moment. 
De prijs voor deze Webinar is €9,95. Wil je jouw kennis verbreden op het gebied van Gordijnen & Confectie? Geef je dan nu op voor deze webinar/ Q&A! 

Data:
maandagochtend: 19 april starttijd 09:30 uur. 
dinsdagavond: 20 april starttijd 19:00 uur.
 

Deel :

Twitter
WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Altijd up to date van ons laatste nieuws? Schrijf je dan hier in. 

Meer nieuws

Desert (50 LVP 805)

Unieke acties voor onze COREtec-dealers!

Ontek nu de diverse lopende acties van COREtec die interessant zijn voor jou als COREtec-dealer. Profiteer nu van de eindejaarsdeals, verzamel Bol.com-vouchers en maak kans

Stopgap 1600

Nieuwste generatie egaliseermiddel van F.Ball

F.Ball introduceert Stopgap 1600: nieuwste generatie egaliseermiddel Dit geavanceerde product is ontwikkeld met behulp van de nieuwste technologie en vertegenwoordigt de volgende stap in vloeregalisatie,

Headlam lanceert trendkleur voor 2024!

‘Forest Glow’ voor een stijlvol interieur Terwijl Histor, Flexa en andere toonaangevende merken hun trendkleuren voor 2024 bekend maakten, waren wij druk bezig met het