SNEAK PEEK! COREtec the Essentials Collection

COREtec lanceert de vernieuwde The Essentials– collectie. Binnen deze lijn is de natuur de belangrijkste inspiratiebron. 
In deze vernieuwde collectie 3 unieke formaten visgraat in 3 geheel nieuwe kleuren. Hieronder alvast een sneak peek.
Binnenkort meer! …….. 

COREtec onderhoudskit “Clean Quick & Green!”

Het voorjaar komt er aan en daarbij starten velen met de voorjaarsschoonmaak. Geef uw COREtec klanten de tip om hun aangeschafte (of nog aan te schaffen) COREtec vloer op de juiste wijze te reinigen. Hiervoor adviseren wij de COREtec onderhoudskit, deze is speciaal samengesteld en bestaat uit drie onderhoudsmiddelen die allen in een mileubewuste verpakking worden aangeboden.

Voorjaarsactie: de gehele maand april de 10de set gratis!

Hoe gebruikt u deze onderhoudsmiddelen? Bekijk onderstaande instructie video op YouTube.

Wat zit er in de onderhoudskit?

Dagelijkse reiniger:
De Daily Cleaner is een fris geurende, sneldrogende en hoog geconcentreerde reiniger die geschikt is voor de dagelijkse reiniging van alle COREtec vloeren. Verwijdert moeiteloos vervuiling tijdens het wissen en zorgt voor een frisse uitstraling van uw vloer. Laat geen laagje achter, waardoor de originele uitstraling behouden blijft. 

Diepte reiniger
De Deep Cleaner verwijdert hardnekkige vervuiling en oude waslagen. Geschikt voor alle COREtec vloeren. Voor eerste gebruik en vervolgens elke 6 maanden (of vaker naar behoefte.) 

Vlekkenverwijderaar
De Stain Remover is een speciaal gecombineerde lijm, vlek- en vuilverwijderaar voor het verwijderen van onder andere inkt, schoensmeer, penstrepen, cosmetica, vet, olie en waterbestendige lijmresten op alle coretec-vloeren.

Deel :

Twitter
WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Altijd up to date van ons laatste nieuws? Schrijf je dan hier in. 

Meer nieuws

Headlam lanceert trendkleur voor 2024!

‘Forest Glow’ voor een stijlvol interieur Terwijl Histor, Flexa en andere toonaangevende merken hun trendkleuren voor 2024 bekend maakten, waren wij druk bezig met het

Nieuw Shepherd Collection!

Wat een geweldige nieuwe collectie vloerkleden hebben we! De Shepherd Collection is werkelijk prachtig en biedt een scala aan verschillende structuren en materialen om uit