Sneak Peek gordijncollectie

Achter de schermen zijn wij de puntjes op de “i ” aan het zetten voor onze nieuwste gordijncollectie. Het wordt een collectie met verschillende structuren, verfrissende kleuren en prints! Wij nemen je graag mee in ons inspiratieproces van een tweetal stoffen. Hoe de stalen van deze stoffen er uitzien houden wij nog even geheim. Wel een blik op onze moodboards die wij tijdens het proces gebruikt hebben.  

Hoe is deze collectie tot stand gekomen?

Inspiratie halen wij voornamelijk uit alles wat om ons heen gebeurd en wat wij zien tijdens reizen, beurzen maar ook in de natuur. Zowel op het gebied van interieur als fashion en ook food. Wij houden nauwgezet de trendwatchers in de gaten en filteren al deze informatie. 

Ook jullie zullen je oriënteren in de trends die gaan komen. Wij gebruiken hiervoor de diverse trendlezingen, beurzen, boeken en maken moodboards. Deze mixen we en vertalen deze naar diverse stijlthema’s binnen onze collecties. Veel stoffen en materialen krijgen door dit proces net weer een nieuwe touch, kleur of structuur. Twee van onze uiteindelijke moodboards laten we graag aan je zien! 

Pentekening

Ben jij bekend met de trend pentekening? Je ziet het terug in heel veel schilderijen, behang, maar ook in fashion items als shawls en jurken. Een trend die zeker iets toevoegt aan het interieur.

Het item Wellness, een item met pentekening, is één van onze eyecatchers en zal in onze nieuwste collectie gaan schitteren. Een subtiel dessin, dat toch karakter geeft aan een interieur. Een item dat niet alleen door het dessin maar ook door de keuze in kleuren een statement in een interieur kan maken. Hierboven niet de Wellness afgebeeld, maar wel een deel van ons moodboard dat wij hebben gebruikt om tot het mooie transparant item te komen. 

Bamboo

We kennen allemaal de rotan en webbing trend, maar sinds enige tijd is ook bamboo weer terug van weggeweest. Je ziet het terug in meubels als banken en stoelen en bij de woonaccessoires.

De bamboo trend zal niet binnen onze nieuwste collectie ontbreken! Zowel als dessin in de collectie overgordijnen als binnen de lijn transparant items. Hoe wij dit als dessin toegepast hebben maken wij nog even niet bekend. Hiernaast wel alvast een sneak peek van een gedeelte van ons moodboard.

Nog een maandje geduld, de naam van één van deze items maken wij wel alvast bekend maar zal niet heel verrassend zijn, …. Bamboo! 

Deel :

Twitter
WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Altijd up to date van ons laatste nieuws? Schrijf je dan hier in. 

Meer nieuws

Headlam lanceert trendkleur voor 2024!

‘Forest Glow’ voor een stijlvol interieur Terwijl Histor, Flexa en andere toonaangevende merken hun trendkleuren voor 2024 bekend maakten, waren wij druk bezig met het

Nieuw Shepherd Collection!

Wat een geweldige nieuwe collectie vloerkleden hebben we! De Shepherd Collection is werkelijk prachtig en biedt een scala aan verschillende structuren en materialen om uit