The House of Mart… Where couture meets Interior

Afgelopen week was het precies 2 jaar geleden dat wij onze collectie Mart Visser Designs to Decorate” gelanceerd hebben. Een samenwerking die januari 2018 startte en na een ontwikkelproces van 9 maanden leidde tot een collectie elegante interieurstoffen. Een unieke en veelzijdige collectie die staat voor klasse, souplesse en hoogwaardige materialen. In 2018 en 2019 is deze collectie uitgegroeid tot ruim 40 items en wordt zeer enthousiast ontvangen door de consument.

De interieurstoffen collectie Mart Visser Design to Decorate staat niet stil en ook hieraan zal hij binnenkort een nieuwe dimensie toevoegen, daarover meer verderop in dit jaar.

Mart Visser in the picture

Het succes van de Mart Visser Designs to Decorate collectie is natuurlijk ook het gevolg van de groeiende bekendheid van Mart Visser als persoon. De vele trajecten en collecties die hij ontwikkelt op diverse vlakken zorgen dat hij continu in het nieuws is. Zowel op TV, glossy magazines, in podcasts en in vakbladen.

Deze week is er een mooi artikel te vinden in het vakblad GaafGoed en online ook op Meubelplus.nl  en Droomhome.nl.

In magazine Vogue vind je een mooi item met als titel “Nederlandse couturier Mart Visser lanceert eigen interieurcollectie”.  

De Telegraaf wijdde vrijdag een artikel aan hem, niet voor niets want deze week presenteerde hij zijn nieuwste “kindje” House of Mart. Aan zijn reeds uitgebreide creativiteit heeft hij een nieuwe dimensie toegevoegd, het ontwerpen van meubels. Dit als opvolging van het succes van de Mart Visser interieurstoffen collectie Designs to Decorate en collectie Mart Visser Carpets.

Binnenkort meer … 

De komende tijd zal Mart Visser zeker in de picture blijven en zal zijn naam blijven groeien. Ook de interieurstoffen collectie Mart Visser Design to Decorate staat niet stil en ook hieraan zal hij binnenkort een nieuwe dimensie toevoegen, daarover meer verderop in dit jaar.

Bent u al Mart Visser Ambassador? Heeft u deze complete presentatie van de Desings to Decorate collectie met stijlvolle visuals al in uw winkel schitteren? Of bent u al Mart Visser Carpets dealer?
Als Ambassador van de collectie Designs to Decorate en ook als Mart Visser Carpets dealer geniet je van vele voordelen! Ben je hierin geïnteresseerd en wil je deze collecties ook laten schitteren in je winkel, onze vertegenwoordigers informeren u graag over de mogelijkheden.  

Deel :

Twitter
WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Altijd up to date van ons laatste nieuws? Schrijf je dan hier in. 

Meer nieuws

Onze duurzame gordijncollectie is uitgebreid!

Wij hebben weer een aantal nieuwe duurzame gordijnen mogen toevoegen aan onze Eco Friendly Fabrics collectie. De gordijnstoffen uit onze Eco Friendly Fabrics collectie zijn gemaakt van duurzame basismaterialen.

De trap als eyecatcher!

Bij ieder interieurprogramma op televisie wordt tegenwoordig de hal bijna standaard meegenomen in het ‘restyle’ traject, hierbij hoort dan uiteraard de trap. Eén van de

brandvertragende stoffen

Denk na over veiligheid in huis!

Vanaf 1 juli 2022 is het verplicht om in alle woningen in Nederland rookmelders op te hangen. Niet alleen de rookmelders in huis bieden een