Visgraat & Betonlook vinyl Derby

De trendtoppers in Vinyl!

Maak kennis met onze vinyl items Derby Beton en Derby Parket, het PVC in strekkende meters! De Betonlook vloer en PVC-stroken vloer blijven de trend, maar vergeet zeker het eenvoudig te leggen en betaalbare vinyl niet. Wij vinden dat vinyl als productgroep soms wordt vergeten. Onterecht, want het vinyl van ‘nu’ is zeker niet meer het “zeiltje” van vroeger. Duurzaam, betaalbaar, eenvoudig in onderhoud en eenvoudig te installeren. Tevens overal toepasbaar en mits geheel verlijmd uitermate goed in combinatie met vloerverwarming (max. 27gr).
Overige pluspunten van de Derby vinyl items zijn:

  • Anti-slip
  • Antistatisch
  • Brandvertragend

Wij geloven in vinyl en zetten daarom deze items in The Picture! Benieuwd naar al onze vinyl items? Bekijk onze gehele collectie via ons webordersysteem.  
www.headlam.nl/mijn account

vinyl derby parket 595

Vinyl Derby Parket

Het trendy visgraat motief en robuuste plankdessin in de serie Derby Parket zijn toepasbaar in vele stijltrends. Landelijk, Nordic maar ook in een klassiek interieur passen deze dessins perfect! 
Zowel het visgraat motief als het plank dessin is er in vier kleuren. Met een breedte van 4 meter nagenoeg naadloos te leggen. 

vinyl derby beton 5850

Vinyl Derby Beton

Geef een ruimte een stoere look met vinyl uit de serie Derby Beton. Naast de keuze uit 3 kleuren betonlook ook het trendy graniet dessin plus een tegelmotief. Een gevarieerde keuze in 1 hanger gepresenteerd. 
Onze vinyl items zijn een perfecte keuze voor iedere ruimte,  juist ook geschikt voor de natte ruimtes als keuken en badkamer. 

lifestyle-interior vinyl

De hangers Derby Parket en Derby Beton worden momenteel uitgereden door onze vertegenwoordigers. Bent u nog niet bekend met onze lifestyle-interior Vinyl collectie? Stuur ons via onderstaande button een bericht, dan neemt de vertegenwoordiger hierover contact met u op!

Deel :

Twitter
WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Altijd up to date van ons laatste nieuws? Schrijf je dan hier in. 

Meer nieuws

Explore & Discover dag

Wat was onze Explore en Discover een geweldige dag!Het weer zat mee, de pizza’s waren top en iedereen had er zin in. Bij deze willen