Winter wonen met lifestyle-interior!

Warme kleuren en cozy materialen. Wij lanceren met trots onze winter wonen gordijncollectie. Een zeer commerciële set met 9 items variërend van black out tot een inbetween met moderne print plus een geweldig bouclé item.

Liefde voor bouclé

Alvast een kleine indruk van een aantal items uit deze nieuwe serie. Bovenaan afgebeeld zie je de Denmark een mooie soepel vallende bouclé gordijnstof, met daarboven de Meringue.

Denmark
Bouclé is een trend die je in 2021 veel terug gaat zien, zoals in banken, stoelen, mode en accessoires. Deze trend vinden wij geweldig en mag daarom zeker niet ontbreken in de collectie. Het bouclé item met de naam Denmark lanceren wij bewust in natuurlijke tinten, waaronder ook een stoere donkergroen. Met dit scala komt de Denmark het beste tot zijn recht en sluit perfect aan op de Scandinavische trend. 

Meringue
Bij meringue denk je aan zoet en feestelijk! Door de fijne glitter in de stof maakt het een transparant item met een sprankelende uitstraling. Naast de krachtige basic tinten zijn aan het pallet ook verfijnde kleuren toegevoegd die perfect passen bij de zoete smaak van een meringue. 

Macaron
Smullen maar! Net als bij ons item Meringue hebben wij ook bij dit item de moderne ‘zoete’ kleuren aan het pallet toegevoegd.
Vandaar ook gekozen voor de naam Macaron en met zijn structuur een vintage velours die helemaal van deze tijd is. 

Layers
Hieronder afgebeeld zie je de gordijnstof Layers. De naam zegt het al, verschillende lagen die een grafisch effect geven aan het gordijn.

Dit was een sneak preview van 4 van de 9 gordijnstoffen die we aan je vertellen, ben je benieuwd naar de rest? Vraag dan je vertegenwoordiger om alles te bekijken.

Deel :

Twitter
WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Altijd up to date van ons laatste nieuws? Schrijf je dan hier in. 

Meer nieuws

Mart Visser in beeld!

Wij hebben Mart Visser een aantal prangende vragen voorgelegd. Vragen zoals; waar haal jij je inspiratie vandaan? Online of offline? Heb je een tip voor

Wij staan op Incoda!

Wij zijn druk met de voorbereidingen voor de Interieur Collectie dagen beurs. Op 11, 12 en 13 september kun je ons vinden op stand 110.