Wood Weave Blinds, voor een luxe natuurlijke sfeer!

Hoera! Onze binnenzonwering collectie is compleet. De productgroep die namelijk niet mag ontbreken is het trendy Wood Weave Blinds. Deze hebben wij nu toegevoegd aan onze huidige collectie. Wood Weave Blinds zien wij als aanvulling op de nog altijd populaire houten jaloezieën. Met deze hout geweven blinds creëer je die luxe natuurlijke sfeer die zo geliefd is. Hiermee is de lifestyle-interior collectie niet alleen in uitstraling compleet, maar ook in productaanbod. 

Van licht geweven tot gesloten

De Wood Weave bestaat uit 4 trendy series. Natural Lines, Cover Up, Wooden Shades en Inbetween. Variërend in dichtheid, van open geweven tot gesloten. Hiermee is er voor iedereen een keuze. Hou je van privacy? Dan is onze serie Cover Up geschikt, of ga je liever voor fijn licht inval dan past de serie Natural Lines het beste. Hieronder alle series afgebeeld.

Kijk binnen in onze map

Ben je benieuwd hoe onze Wood Weave Blinds collectie is gepresenteerd in de map? Bekijk dan onderstaande video. Wij laten je graag een kijkje nemen. Op ons YouTube kanaal kun je ook binnenkijken bij onze andere binnenzonwering mappen.

Binnenzonwering is compleet!

De collectie binnenzonwering bestaat uit 8 mappen. Aluminium jaloezieën, Houten jaloezieën, Rolgordijnen De Luxe, Rolgordijnen Basicx & more, Duplé, Plissé, Technische info en nu ook Wood Weave Blinds.  

Wij hebben de mappen zo ontworpen dat ze compact zijn en daardoor makkelijk in gebruik. Wil je informatie over onze binnenzonwering collectie? Neem dan contact op met je vertegenwoordiger of stuur ons een mail via onderstaande button.

Ook online vindbaar

Net als al onze andere binnenzonwering collecties, is nu ook Wood Weave Blinds online te vinden op onze lifestyle-interior website. 

Je vindt hier alle kwaliteiten en kleuren. 

Deel :

Twitter
WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Altijd up to date van ons laatste nieuws? Schrijf je dan hier in. 

Meer nieuws

Nieuwe gordijnstoffen 2024!

14 nieuwe gordijnstoffen Een nieuw jaar betekent nieuwe gordijnstoffen en collecties. 2024, The year of Elegant Touch. We trappen het jaar af met maar liefst

Natural Life 304

Natural Life, nu ook in dryback variant!

Ontdek de voordelen van Natural Life vloeren Onze Natural Life, dé next level PVC vloeren, nu ook verkrijgbaar in een dryback variant! Dezelfde vertrouwde kleuren

Pop of Colour 2024

De trends van 2024!

Deze trends van 2024 mag je niet missen! Als we praten over interieur in 2024, zie je veel combinaties van duurzame materialen en innovatieve technologieën.