Wordt verrast door onze Four Seasons presentatie!

De etalage is het visitekaartje van je winkel!

Een etalage moet stop-kracht hebben. Met onze Four Seasons presentatie heb je 4 maal per jaar een complete sfeervolle etalage. Wij hebben onze presentatie zo ontworpen dat deze per seizoen een andere uitstraling krijgt. Door middel van visuals bijpassend bij de items die getoond worden, heeft de presentatie iedere keer een andere look & feel. Vandaar de naam Four Seasons presentatie.

De Four Seasons gordijn presentatie is een display die je zowel in de etalage kunt plaatsen als los in de ruimte, dus ook geschikt voor in de winkel. Waarom hebben wij gekozen voor deze manier van presenteren?

Pakkend, sfeervol, allesomvattend en compact met een formaat van 204×116,5x35cm.

De Four Seasons presentatie in je winkel?

Dat kan! Voor een periode van 1 jaar zorgen wij voor 4 nieuwe sfeervolle presentaties! Zorgeloos een etalage gedurende een heel jaar.

Wij verzorgen dan:
– 3 maal een sfeerwisselingen met 5 showbanen inclusief confectie.
– Bij iedere wisseling een bijpassende sfeervisual.
– 1 surprise wisseling voor de feestmaanden einde van het jaar.
– 10% inkoop korting op de kwaliteiten die in de display gepresenteerd worden gedurende die periode.
– De presentatie blijft in je bezit.

Dit alles voor een bedrag van €125,- per periode. (afname minimaal 1 jaar)

In de eerste presentatie zijn de items Happy en Healthy gepresenteerd. Het bijzondere van deze items is dat de transparant Happy in kleur perfect combineert met het overgordijn Healthy. Beide varianten bevatten de laatste kleurentrends waaronder diverse schelp poeder nuances. Op deze 2 items geldt gedurende de presentatie periode een inkoopkorting van 10%.

Interesse?

Hebben wij je nieuwsgierig gemaakt? Onze vertegenwoordigers vertellen graag meer over de Four Seasons presentatie en onze nieuwe lancering. Of neem contact op door ons te mailen.

Deel :

Twitter
WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Altijd up to date van ons laatste nieuws? Schrijf je dan hier in. 

Meer nieuws

Natural Life 304

Natural Life, nu ook in dryback variant!

Ontdek de voordelen van Natural Life vloeren Onze Natural Life, dé next level PVC vloeren, nu ook verkrijgbaar in een dryback variant! Dezelfde vertrouwde kleuren

Pop of Colour 2024

De trends van 2024!

Deze trends van 2024 mag je niet missen! Als we praten over interieur in 2024, zie je veel combinaties van duurzame materialen en innovatieve technologieën.